PETAK 7.7.2017.

Venera (6) u danu i u broju donosi idealan dan za posvećivanje obitelji, djeci i partneru. Dupli utjecaj Venere ovoga petka odličan je za pripremu za vikend, odmor, relaksaciju, kupovinu i za sve ono što nas čini sretnima. Ovaj je dan nabijen vibracijama hedonizma, naprosto ćemo nekako morati ugoditi sebi. Žene će se uljepšavati i željeti će si kupiti neke lijepe odjevne predmete, a u muškarcima bi se mogao izroditi sličan impuls, posebice vezan uz kupovanje nečeg lijepog. Emocionalno bismo mogli biti zahtjevni i nezadovoljni jer ćemo težiti savršenstvu pa će nam se realnost pomalo pomutiti. Specifične energije ovoga petka pametno je iskoristiti u kreativne svrhe.

SUBOTA 8.7.2017.

Saturn (4) u danu i Uran (7) u broju daju teške energije ove subote. Danas nikako ne ragirajte nepromišljeno jer su moguće kardinalne greške u poslu i komunikaciji. Saturn će nas usporavati, pružajući nam prostora da mudro promislimo svoje poteze. Ovo nije dan za borbe ega, nadmetanja i taštinu. Moguće su glavobolje, nedostatak energije, nervoza, depresivna stanja i ljutnja. Financijski – dan nije dobro aspektiran već je samo aspektirano vraćanje nekih starih dugova.

NEDJELJA 9.7.2017.

Sunce (1) u danu i Mars (8) u broju donose visoku energiju ove nedjelje. Dan je kao stvoren za fizičku aktivnost, kretanje bilo koje vrste te za putovanja. Nikako nemojte ovaj dan provesti u zatvorenom prostoru jer vam se može desiti, ukoliko se ne pokrenet odmah ujutro, da će vam energije postati previše teške pa će vas udariti u loše psihičko raspoloženje. Oni koji dan provode radno – imati će puno posla ali i jako dobru zaradu.

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta). Tarot Čitanje (smjernice za narednih 3 mjeseca) te Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja Tarot Čitanje a treća osoba osvojiti će Sinastriju.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

 

Prethodna objavaPripremite se za najžešći pun Mjesec ove godine (9.7.) – Sve je izvan kontrole!
Slijedeća objavaYoganandina moćna afirmacija za materijalni uspjeh
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here