PONEDJELJAK 16.5.2016.

Mjesec (2) u danu i Jupiter (3) u broju daju povoljne energije ovome danu. Iako je dan više naklonjen ženama – za svih je mudro pokrenuti se već u jutarnjim satima, jer bi mogli mnogo toga realizirati. Dan je stvoren za stvaranje suradnje, posebice sa ženama.

Jupiter (3) će svakako, tokom ovoga ponedjeljka, donijeti promjene koje će vam ići na ruku. Pokažite transparentnije svoje osjećaje ljubavnom partneru – jer što više dajete, više ćete i dobiti. Pokazivanjem emocija ne gubite ništa…

UTORAK 17.5.2016.

Mars (8) u danu i Saturn (4) u broju donose neke odlagane promjene u toku dana. Naročito po pitanju financija, naplate, dobivanja nekog novca za plaćanje obaveza te svega onog što je važno i što donosi olakšanje.

Savjet vam je da iskoristite snagu Marsa (8) te mudrost Saturna (4) u konstruktivne svrhe. Nemojte biti nestrpljivi i nervozni ukoliko se stvari uspore, jer to ne ovisi o vama. Prihvatite zastoj jer na kraju krajeva – i nemate drugi izbor! Stvari će se razvijati ali, možda, ne u brzini kakvu vi očekujete.

SRIJEDA 18.5.2016.

Merkur (5) u danu i Merkur (5) u broju ubrzavaju energije tokom ove srijede. Zbog ovog dvostrukog utjecaja Merkura (5) – dan bi mogao biti jako nabijen energijama, stoga valja pripaziti na ponašanje u prometu i na negativne aktivnosti, koje bi mogle biti impuls vaše brzopletosti.

Dan je dobar za ugovore, pregovore te za sve ono što se događa kroz pisanu i izgovorenu riječ. Iako – Merkur (5) vas katkad može povući za jezik pa malo pripazite da, zbog brzine, ne izgovorite nešto što nije pametno za vas. Uz malo mirnoće – ovo može biti veoma plodan i uspješan dan.
ČETVRTAK 19.5.2016.

Jupiter (3) u danu i Venera (6) u broju ponovno nam daju ubrzane energije što bi se moglo pozitivno odraziti na većinu vas – jer ćete se pokrenuti i stabilizirati. Venera (6) može utjecati na procjenu nastalih situacija kroz prizmu emocija – no te procjene mogu biti krajnje subjektivne.

Dobro je što danom vlada Jupiter (3) jer je sposoban nadjačati Venerinu (6) subjektivnost te na taj način učiniti da, kroz inteligenciju, bolje procjenjujete današnje situacije. Ovo je povoljan četvrtak za završavanje započetih projekata i ideja te za nova poznanstva i ljubavne susrete. Mogući su nenadani novčani dobici!

PETAK 20.5.2016.

Venera (6) u danu i Uran (7) u broju unose nervozne vibracije u ovaj dan. Možete očekivati nagle preokrete, nepredvidive situacije te iznenadne događaje. Napetost će biti pojačana kao i glavobolje koje će doći kao posljedica stresa. Kombinacija Venere (6) i Urana (7) veoma inicira ljubavne razmirice.

Napetost će izazvati ishitrene reakcije kako u ljubavnim tako i u prijateljskim i poslovnim odnosima. Kroz ovaj petak treba proći što mirnije i pasivnije. Kontemplacija je, kroz ovaj dan, izvor zadovoljstva!
SUBOTA 21.5.2016.

Saturn (4) u danu i Mars (8) u broju unose energiju snage u ovaj dan. Kombinacija ovih planeta dati će vam, ove subote, novu snagu za temeljitost pri realizaciji vaših planova te osjećaje dužnosti, poštovanja i odgovornosti.

Bitno je vjerovati u sebe – kako bi mogli realizirati sve vaše zamisli i ideje. Tokom ovog tjedna, konstantno nam je na ispitu strpljenje, pa tako i ovaj dan nije iznimka.

Dok god vjerujete u sebe i u druge – Svemir će poslati pomoć kada je najpotrebnija!

NEDJELJA 22.5.2016.

Sunce (1) u danu i Neptun (9) u broju donose totalne energetske suprotnosti – no to ne mora biti nužno loše. Ponovno je bitno sa strpljenjem proći kroz ovaj dan jer biste mogli dobiti u lice ono što ne želite čuti. Dan je dobar za druženje sa prijateljima i za obiteljske posjete.

Pokušajte što manje trošiti energiju – bolje je da cijeli dan odmarate nego da se opterećujete kuhanjem i kućanskim poslovima. Ukoliko ste u mogućnosti povedite obitelj na neki lijep ručak, priuštite sebi wellness i barem na trenutak se odmorite i uživajte!

NAGRADA ZA NAJBRŽE ČITATELJE:

Troje najbržih koji se jave u inbox i lajkaju stranicu (www.facebook.com/TarotGalaxy) osvojiti će SINASTRIJU (Usporednu analizu ljubavnih partnera).

Roland Gregorić – Numerolog

Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy

mail: [email protected]

Prethodna objavaOdakle sve potječe?
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 16.05.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.