PONEDJELJAK 25.4.2016.

Mjesec u danu i u broju donosi visoki nivo nestabilnosti ovog ponedjeljka. Ovaj dan nikako nije dobar da započinjete nešto novo. Mjesec, svojim duplim utjecajem ovoga dana, daje veoma promjenjive energije koje bi nam mogle donijeti mnogo pasivnosti, neraspoloženja, depresije, nemira i neudlučnosti. Ovaj je dan lakši za one koji s lakoćom surađuju sa ljudima i za one koji imaju sposobnost da se prilagođavaju uvjetima koji ih okružuju.

Ponedjeljkom nije mudro plaćati račune pa pokušajte takve stvari odgoditi za neki drugi dan.

UTORAK 26.4.2016.

Mars u danu i Jupiter u broju generalno daju dobre aspekte ovome danu. Dan je pozitivno naklonjen svima onima koji se bave nekim velikim poslovnim zahvatima, jer kombinacija ovih brojeva (planeta) širi poslovanje i donosi sretne okolnosti. Ovog utorka biti će nagrađeni svi oni hrabri i smjeli potezi koji se naprave, no valja napomenuti da sve mora biti pošteno i transparentno. Mars uvijek daje mogućnost agresije, nervoze i brzopletih poteza, što bi u ovome slučaju najizglednije moglo doći do izražaja u ljubavnim odnosima.

Vodite računa o tome da vaše riječi i potezi ne budu grubi već taj impuls rađe zamjenite sa komplimentom i nekom lijepom riječi. Vi imate na izbor kojom ćete bojom obojati ovaj dan…

SRIJEDA 27.4.2016.

Merkur u danu i Saturn u broju daju dobre aspekte za sve pravne poslove, financije, nekretnine te za sve što ima veze sa pisanom riječju. Saturn može donijeti donošenje nekih bitnih zaključaka potrebnih za daljni rad. Ova planeta često usporava i oteže događaje, no u ovome danu to neće biti negativno, već bi vas mogla odmaknuti od loših odabira. Time ćete dobiti na vremenu da dodatno provjerite i sagledate na važnost vaših odluka.

Energije dana mogu obnoviti neka stara prijateljstva i zamrle komunikacije.

Sve u svemu – dan je dugoročno pozitivan.
ČETVRTAK 28.4.2016.

Jupiter u danu i Merkur u broju daju jako lijepe i pozitivne vibracije ovome danu. Ovaj četvrtak obilježava pokretačka energija. Izvjesni su pomaci, promjene situacije na bolje te novčani dobici. Prva polovica dana još je dodatno aspektirana pozitivnim notama, pa sve ono važno pokušajte realizirati do 16h. Povoljan je dan za ugovore i pregovore jer kombinacija ovih brojeva (planeta) daje i sretne okolnosti koje nam mogu dodatno uskočiti u pomoć. Tokom dana mogući su kontakti sa inozemstvom koji bi mogli biti važni za nas.

PETAK 29.4.2016.

Venera u danu i u broju donosi idealan dan za posvećivanje obitelji, djeci i partneru. Dupli utjecaj Venere ovoga petka odličan je za pripremu za vikend, odmor, relaksaciju, kupovinu i za sve ono što nas čini sretnima. Ovaj je dan nabijen vibracijama hedonizma, naprosto ćemo nekako morati ugoditi sebi. Žene će se uljepšavati i željeti će si kupiti neke lijepe odjevne predmete, a u muškarcima bi se mogao izroditi sličan impuls, posebice vezan uz kupovanje nečeg lijepog.  Emocionalno bismo mogli biti zahtjevni i nezadovoljni jer ćemo težiti savršenstvu pa će nam se realnost pomalo pomutiti. Specifične energije ovoga petka pametno je iskoristiti u kreativne svrhe.

SUBOTA 30.4.2016.

Saturn u danu i Uran u broju daju teške energije ove subote. Danas nikako ne ragirajte nepromišljeno jer su moguće kardinalne greške u poslu i komunikaciji. Saturn će nas usporavati, pružajući nam prostora da mudro promislimo svoje poteze. Ovo nije dan za borbe ega, nadmetanja i taštinu. Moguće su glavobolje, nedostatak energije, nervoza, depresivna stanja i ljutnja. Financijski – dan nije dobro aspektiran već je samo aspektirano vraćanje nekih starih dugova.

NEDJELJA 01.5.2016.

Sunce u danu i Venera u broju daju dobre energije za kraj tjedna. Ova nedjelja vam može donijeti pozitivna događanja, susrete sa prijateljima i članovima obitelji. Mogući su neki sitniji novčani dobici. Sunce u danu daje nam mogućnost za pokretanje i stvaranje pa ukoliko već neko vrijeme odlažete nešto važno  – započnite to danas. Što se ljubavi tiče – ova je nedjelja izuzetno dobro naklonjena za upoznavanje osobe sa kojom bismo mogli ostvariti kvalitetnu ljubavnu vezu.

POKLON NAJBRŽIM ČITATELJIMA!

PRVE 4 OSOBE KOJE SE JAVE U INBOX SA SVOJIM DATUMOM ROĐENJA BITI ĆE NAGRAĐENE (www.facebook.com/TarotGalaxy).

  1. PRVA OSOBA biti će nagrađena  NUMEROSKOPOM (opširnom numerološkom kartom).
  2. DRUGA OSOBA biti će nagrađena SINASTRIJOM (usporednom analizom ljubavnih partnera).
  3. TREĆA OSOBA biti će nagrađena NUMEROLOŠKOM ANALIZOM ASPEKATA ZA GODINU.
  4. ČETVRTA OSOBA biti će nagrađena NUMEROLOŠKOM ANALIZOM SPEKATA ZA SVIBANJ.

Roland Gregorić – Numerolog

www.facebook.com/TarotGalaxy
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 25.04.2016.
Slijedeća objavaIz webshopa: Moderna orgonska narukvica Simple
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.