Foto: pixabay.com

Srpanj je mjesec dostizanja ciljeva i izbijanja na vrh.

Trud i rad u proteklim mjesecima će vam se isplatiti. Odlučni ste da uspijete pa je potrebno da se usredotočite na ciljeve i da se uzdignete iznad iskušenja. Ne dopustite da vas bilo što odvuče na pogrešnu stranu, zato uložite sav svoj potencijal i napor.

Uspostavite svoj identitet, budite puni samopouzdanja, vjerujte u sebe, a naročito se fokusirajte na ostvarenje vlastitih interesa. Vladajte svojim osjećajima, zauzdajte impulzivnost, održavajte disciplinu i kontrolirajte napade agresivnosti.

Pronađite vlastiti način pokazivanja autoriteta. Možda ste u poslu u proteklom razdoblju imali gubitke i niste bili zadovoljni ostvarenim, ali sada je pravi trenutak da izbijete na vrh i da se izborite za svoje pozicije. Budite odlučni.

Ako ste u vezi, vrijeme je da dostignete ciljeve koje ste davno zacrtali. Ukoliko ste sami, a želite vezu, ovo je vrijeme za ljubavno ostvarenje.

Povedite računa o zdravlju i prehrani. Ograničite unos slatkiša, ne opterećujte probavni trakt da ne narušite metabolizam, a time i zadržavanje tekućine u organizmu, što može rezultirati otocima i nadimanju.

Što vam donosi srpanj kroz vaš osobni broj mjeseca?

Bioritam se dobiva iz dana i mjeseca rođenja, koje svedemo na prost broj. Nakon toga svom broju bioritma dodamo broj srpnja, sedmog mjeseca u godini (7), adresa godine na globalu (2 + 0 + 1 + 7 = 1) pa tako mjesec lipanj nosi broj 8. Kada taj broj dodate broju svog bioritma dobivate osobni mjesec.

Na primjer, netko je rođen 23. 11:

Dan + mjesec rođenja = bioritam 2 + 3 + 1 + 1 = 7

Responsive text-61
Bioritam + tekući mjesec + godina na globalu = osobni mjesec 7 + 7 + 1 = 6

1 – dobro promislite što vam dalje valja činiti. Možda mnogo toga niste priveli kraju pa se zato pobrinite da sada završite započeto. Bitno je da znate što želite i da to iskoristite u svoju korist.

2 – zaslužili ste da sebe istaknete i pokažete sve svoje vrijednosti. Imat ćete dovoljno energije i mogućnosti da se izdignete iz onoga što ste do sada prošli. Ako ste imali periode pada u beznađe, sada ćete dobiti pokretačku energiju.

3 – povedite računa o troškovima. Možda će vam novac odlaziti, a ako potrošite sve zalihe, teže ćete ih nadoknaditi. Može biti i nekih blokada na polju poslovanja, ali pustite neka stvari teku kako teku.

4 – vama je prošao mjesec blokada pa ste više emotivno otvoreni. Riješit ćete neke svoje životne dileme. Zaslužujete i vi pažnju i ljubav pa ne pokazujte da sve možete sami i da sve zavisi samo od vas. Sve to znamo, zato sada dopustite drugima da za vas učine nešto lijepo.

5 – dodatne obveze mogu vas spriječiti da otputujete na odmor. Sve će biti predodređeno dodatnim naporima da neke životne, a tako i poslovne stvari, okončate i postavite na svoje mjesto.

6 – za vas ovaj mjesec može biti jedan od ljepših. Opuštenost, smirenost i sloboda, nešto što vam je vrlo potrebno, sve to je pod dobrim aspektima. Mogućnost putovanja, lijepi i zanimljivi dani, iskoristite sve mogućnosti da se osjećate dobro.

7 – imat ćete mogućnosti riješiti neke obiteljske brige. Naravno da ovo može biti i dobar period s trenucima ushićenja i euforije. No, budite oprezni i ne dozvolite da vas ovo previše ponese.

8 – aspekti u ovom mjesecu vam neće dati mir i pokretat će vas u smjeru koji možda ne želite. Kako biste ublažili ove aspekte okrenite se duhovnom uzdizanju i izbjegnite moguće neugodnosti.

9 – olakšanja na mnogim poljima. Priljev novca i aspekti dodatne sreće u onome što imate na umu, na jedan fini i suptilan način.

Nevena Đukić/astroportal

Nazovi i pitaj za ljubav!

Brama – HeartMath Institute mentor, bhakti jogi

Pregled vaše energije na daljinu, iscjeljenje srca
Oporavak narušene ljubavne veze
Kako vratiti partnera, kako privući srodnu dušu
Očitanje energije partnera, odnosno bilo koje osobe preko srčane čakre (što vaš partner osjeća, je li vjeran te što bi u budućnosti mogao poduzeti)
Tajne karme, mantre, meditacija, psihološka pomoć, duhovnost

060 600 303 – kod 01

Cijena poziva za Hrvatsku: 6,99 kn po min za fiksne linije / 8,41 kn po min za mobilne 

Prethodna objavaGdje leži korijen bogatstva: Koji način štednje primjenjuju milijunaši i sretni umirovljenici
Slijedeća objavaVelike stvari – iza scene
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.