52
PONEDJELJAK 11.4.2016.

Mjesec u danu i Venera u broju donosi nam energije koje su pomalo kaotične. Većina nas će biti pojačano nervozna i razdražljiva. Biometeterološke prilike mogle bi dodatno utjecati na nas, jer ove česte promjene vremena mogu donijeti glavobolje. Sve zajedno može nas odvesti u nezadovoljstvo čak i bez nekog konkretnog razloga.  Strpljivost je jedini alat koji nam može pomoći u ovom danu – no mala pomoć će doći u poslijepodnevnim satima kada će teška energija malo popustiti.

UTORAK 12.4.2016.

Mars u danu i Uran u broju vladaju ovim utorkom. Uran bi ovdje mogao donijeti nenadane promjene, preokrete, pucanja i nervozu. Mars daje silnu energiju, agresiju i nestrpljivost – pa je kombinacija ove dvije planete u danu veoma napeta. Pokušajte se ne uvlačiti u neke loše situacije i konflikte sa okolinom – jer biste mogli biti u stanju reagirati agresivno i bahato, što bi vas na kraju samo opteretilo i dodatno zakompliciralo dan. Kronični bolesnici osjećati će se loše.

SRIJEDA 13.4.2016.

Merkur u danu i Mars u broju daju nam aspekte za promjene koje su nužne i neizbježne.

Kombinacija ovih planeta utječe na nova prilagođavanja. Energičnost koju nam poklanja Mars u ovom danu bilo bi dobro konstruktivno iskoristiti iako će mnogi pasti na ispitu pa će reagirati krajnje impulzivno. Bilo kako bilo – ovaj dan je u znaku promjena, micanja s mrtve točke i kretanje u nove, nepoznate situacije.

52
ČETVRTAK 14.4.2016.

Jupiter u danu i Neptun u broju mogu donijeti dobru energiju. Iako Neptun može zamutiti realnu sliku – Jupiter ga, uz malo naše dobre volje, može energetski nadjačati svojim dobrim aspektima. Mogle bi se otvarati neke nove prilike koje valja iskoristiti, a mogle bi se i realizirati mnoge stvari koje nam već duže nisu išle za rukom. Kako uvijek – sve ovisi o nama samima – važno je da razbistrimo svoj um. U ljubavi može biti interesantan dan za one koji su slobodni. A što se financija tiče ovo je dan kada bi se moglo zaraditi na brzinu.

PETAK 15.4.2016.

Venera u danu i Sunce u broju donose lijepe energije ovoga petka. Možemo očekivati plodne događaje i dešavanja koja nam idu na ruku. No valja  napomenuti da dan nije za pasivnost već za akciju. Dan je u notama ljubavnih promjena. Dobri su aspekti za ljubavne susrete i ulaske u vezu. Za one koji su u vezi – dobar je dan za uživanje u zajedničkim trenucima.

SUBOTA 16.4.2016.

Saturn u danu i Mjesec u broju su kombinacija koja donosi pomalo zablokirane energije. Mjesec nam još uz to može donijeti i nejasnoće, razdražljivost, promjenjivo raspoloženje i nestabilnost. U ovom danu važno je da se čvrsto držite svojih mišljenja i ne padate pod tuđe utjecaje. Mogao bi se javljati i neuteljen strah kod mnogih – no važno je da ga eliminirate. Dan je dobar za duhovni rad, pomaganje drugima kao i za odmor.

NEDJELJA 17.4.2016.

Sunce u danu i Jupiter u broju donose lijepe energije za sam kraj tjedna. Pokušajte se u ovome danu opustiti, družiti sa dragim ljudima ili sa partnerom. Mogući je i neki iznenadni dobitak novca. Dan je kao stvoren za osmijeh i zaborav na sve negativnosti.

Ovo je idealna nedjelja za aktivan odmor!

POKLON

Prve 3 osobe koje se jave u inbox sa svojim datumom rođenja  (www.facebook.com/TarotGalaxy) biti će nagrađene numerološkom analizom aspekata za mjesec travanj.

www.facebook.com/TarotGalaxy

52
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.