PONEDJELJAK 18.4.2016.

Mjesec u danu i Saturn u broju ovog ponedjeljka daju aspekte za obnovu nekih starih emocija, kako ljubavnih tako i rodbinskih te prijateljskih. Energije dana pomalo jesu otežane i u zastoju no naklonjene su nam ukoliko privodimo kraju nešto što smo ranije započeli. Ponedjeljkom se ne preporučuje plaćati račune i davati novac, pa odgodite to za neki drugi dan. Tokom ovog dana moguće su glavobolje, tromost, umor i izgubljeni fokus.

UTORAK 19.4.2016.

Mars u danu i Merkur u broju daju nam vrlo energične vibracije ovog utorka. Mars je impuls energije, akcija, potreba za dokazivanjem i agresija. Merkur predstavlja intelekt, komunikaciju te svjesno i nesvjesno u nama. Tako da ova kombinacija energija u danu može donijeti probleme u komunikaciji, impulzivnost, potrebu za dokazivanjem itd.
Bilo bi mudro izbjegavati slijediti takve impulzivne reakcije jer bi nam mogle donijeti mnogo problema, posebice u poslu i ljubavnim odnosima. Ovo je dan kada trebamo biti staloženi te veoma razborito donositi odluke. Ove planete u kombinaciji daju aspekte za promjenama a mnogima od nas mogu donijeti strahove i blokade.

SRIJEDA 20.4.2016.

Merkur u danu i Venera u broju daju nam srijedu naklonjenu putovanjima i pokretu bilo kakve vrste. Energije dana jako su pozitivne i to valja iskoristiti. Dan je naklonjen za pozitivne promjene u poslu. Ukoliko vam se pruži neka nova poslovna prilika – nećete pogriješiti ukoliko uđete u nju. Merkur nam daje dobre poslovne preokrete, ugovore i novine u poslu naročito vezane uz uslužne djelatnosti. Komunikacija je danas dobra pa to možemo iskoristiti ukoliko imamo ne razriješeni problem sa partnerom ili nekom drugom, bliskom osobom. Financijski – mogući su neki manji novčani dobici ili značajne pozajmice za realizaciju poslovnih ideja.
ČETVRTAK 21.4.2016.

Jupiter u danu i Uran u broju donose nestabilne energije. Uran često donosi iznenadne i ne planirane obrte pa dan lako može obilježiti stres i nemir. Jupiter, koji je inače srećonoša, teško se nosi sa energijom eksplozivnog Urana – pa zato ovog četvrtka bolje prolaze osobe koje su flegmatičnije i sporije. Ovo je dan kada će naprosto sve kasniti. U ljubavi dan nije naklonjen za neke veće poteze. Danas se lako mogu proširiti nevolje. Poruka ovoga dana je – ostati smiren!

PETAK 22.4.2016.

Venera u danu i Mars u broju daje dvojake energije ovoga petka. Mars će dati težinu ovome danu i može donijeti nervozu i nezadovoljstvo. Okolina bi vam mogla djelovati pomalo agresivno. Pametno je izbjegavati ljude, gužve i rasprave. Dokazivanje ovoga petka neće dobro proći – jer nećete uspjeti u svojoj namjeri. Dan je stvoren za usmjeravanje na sebe i ulaganje u sebe. Energije su dobro naklonjene za timski rad, za dobivanje korisnih informacija te za kretanje u okviru svojih mogućnosti!

SUBOTA 23.4.2016.

Saturn u danu i Neptun u broju donose teškoće, padove energije i neodlučnost. Energije dana pomalo su teške, Saturn daje teškoće i umor dok Neptun daje iluzije, emotivnu uzdrmanost i nejasnoće. Ovo bi mogao biti veoma težak dan – no srećom energije se mijenjaju iza 16h pa će postati malo lakše. U međuljudskim odnosima može biti mnogo nerazumjevanja i pogrešnog shvaćanja pa je pametnije da odložite bilo kakve rasprave za neki drugi dan. Ovo je dan za mir i bavljenje sa sobom.

NEDJELJA 24.4.2016.

Sunce u danu i Sunce u broju daje nam odličan kraj tjedna! Dan je povoljan za nove početke u bilo kojemu segmentu života. Povoljan je za akciju i aktivnosti. Veoma pozitivno nabijena energija ove nedjelje donosi pomak i naprosto nas tjera na pokret. Osjećati ćemo se energično i pozitivno a to će dobro utjecati na naše fizičko i mentalno zdravlje. Iskoristimo konstruktivno ove divne aspekte dana kako bi unaprijedili život i napravili neke bitne pomake!

POKLON

Prve 3 osobe koje se jave u inbox sa svojim datumom rođenja  (www.facebook.com/TarotGalaxy) biti će nagrađene numerološkom analizom aspekata za mjesec svibanj / maj.

www.facebook.com/TarotGalaxy
Prethodna objava11 lakih, a briljantnih trikova za blještav dom: Ovo će čišćenje učiniti užitkom!
Slijedeća objavaKao da smo ˝jednostavno znali˝… Što vam onaj osjećaj pokušava reći?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.