SUBOTA 1.7.2017.

Saturn (4) u danu i Neptun (9) u broju donose otežanja ove subote! Kombinaciju ovih energija donijeti će teškoće, pad energije i neodličnost. Saturn (4) daje teškoće, a Neptun (9) daje iluzije, emotivnu uzdrmanost i nejasnoće. Težak dan je pred nama! U međuljudskim odnosima može dolaziti do mnogo nerazumjevanja i pogrešnog shvaćanja – pa je mudro da bilo kakve rasprave ostavite za neki drugi dan. Ovo je dan kada se trebamo pozabaviti sa sobom i pronaći svoj unutarnji mir.

NEDJELJA 2.7.2017.

Sunce (1) u danu i Sunce (1) u broju donose veeeliku energiju ove nedjelje! Usponi i padovi ovoga vikenda mogu iscrpiti no pametno je iskoristiti pogodonosti ovoga dana. Opet nam energije daju podršku za stvaranje nečeg novog i za pokretanje. Ovaj dan naprosto tjera na pomak. Osjećati ćete se energično i pozitivno, što će se povoljno odraziti i na vaše psihičko i fizičko zdravlje.

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta), Tarot Čitanje (smjernice za narednih 3 mjeseca) te Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja Tarot Čitanje a treća osoba osvojiti će Sinastriju.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Brama – Iscjelitelj srca

HeartMath Institute mentor, aromaterapeut, bhakti jogin

Specijalnost: Radim sa srčanom čakrom i tehnikama povezivanja na daljinu, pomažem kod svih problema povezanim s ljubavnim odnosima, radim preko srčane čakre na oporavku veza i traženju srodne duše, koristim u radu znanje o karmi, mantrama, meditaciji i duhovnosti

  • Pregled vaše energije na daljinu i balansiranje čakri
  • Savjeti za istinski oporavak ljubavne veze, kako pronaći srodnu dušu
  • Očitanje energije vašeg trenutnog ili bivšeg partnera, odnosno bilo koje osobe kroz vašu energiju
  • Kako saznati što vaš partner zaista osjeća, vara li vas te kakve bi akcije u budućnosti mogao poduzeti

060 600 303 – kod 01

Cijena poziva za Hrvatsku:
6,99 kn po minuti za poziv s fiksne linije / 8,41 kn po minuti za mobilne uređaje
*razgovor se naplaćuje po sekundama

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 01.07.2017.
Slijedeća objavaNe mogu ti obećati da ću biti savršena, ali ću uvijek biti tu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here