Foto: pixabay.com

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobiva zbrajanjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primjer, ako ste rođeni 25.8. zbrajanjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobivate prvi bioritamski broj, koji podliježe promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec. Brojevi su dakle od 1-9 (morate svesti na jednoznamenkasti).

Uvijek govori dobro o drugima…
Ako je vaš bioritamski broj:

Jedan

Tijekom ovog mjeseca ne smijete žuriti ni u čemu. Budite prilagodljivi posebno prema onima koji su vam slični jer će biti mudriji i bit će spremni da se s vama obračunaju. Željet ćete po svaku cijenu započeti nov posao koji bi mogao značiti mogućnost čestih putovanja ali i avantura, posebno s ekscentričnim ambicioznim osobama.

Ne ulazite u vanbračnu vezu ako niste spremni na sve što ona podrazumijeva. Slobodne Jedinice mogu biti oduševljene nekim tko često putuje ili je prisutan u javnosti. Mogući su iznenadni poveći dobici u novcu, ali vi se nećete potruditi da bilo što uštedite, naprotiv, bit ćete skloni pravljenju velikih troškova.

Dva

Novi poslovi mogu biti vaša opsesija. Imat ćete potrebu da fascinirate vašu okolinu, da uđete u nov poslovni ili financijski aranžman očekujući poveću zaradu. Ovo je mjesec za završavanje poslova, a ne za započinjanje novih, osim ako se ne radi o poslu preko kojeg možete uspostaviti kontakt sa strancima. Ne propuštajte dobre prilike zbog preosjetljivosti. Ukoliko ste žena, teško ćete se snalaziti u kontaktima, posebno s drskim osobama, bez obzira radi li se o poslovnom ili emotivnom odnosu.

Starija osoba iz doma, naročito žena, može vam biti od velike koristi, bilo savjetima ili financijskom pomoći. Mladi muškarci, s bioritamskim brojem dva, bit će posebno buntovni i neprilagodljivi kada su zahtjevi obitelji u pitanju. Nemojte donositi na prečac odluku u vezi s poslom zbog osobnog nezadovoljstva. Možete iznenada dobiti vijest o nekom novcu ili o stipendiji za inozemstvo ili neki drugi poveći dobitak u novcu.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Tri

Vrlo buran mjesec je pred vama, tijekom kojeg možete započeti nov posao, najvjerojatnije u vezi s putovanjima. Bit će vam od velike koristi poznavanje stranih jezika. Trudit ćete se da što prije uđete u nov projekt s osobama koje su sklone rizicima i ni na kakva upozorenja nećete se obazirati. Vaša dinamičnost, komunikativnost i spremnost da prijeđete preko nekih ranijih nesporazuma bit će osobine koje će nailaziti na oduševljenje kolega.

Ispod lepršavog stava krit će se autoritativnost i jasno određeni ciljevi od kojih nećete odstupiti. U ljubavi možete imati dva lica, jedno za stalnog partnera, drugo za javnost i društveni kontakti će biti povod za flert. Vaša potreba za dominacijom može smetati ukućanima. Iako ćete prividno biti popustljivi, oni neće biti tako popustljivi prema vama. Pazite se povreda, posebno oštrim predmetima.

Četiri

Smisao za toleranciju i prilagođavanje bit će vam od velike koristi. Malo koga će interesirati vaše iskustvo, znanje, prošlost, morat ćete ići korak ispred svih kako biste uspjeli uhvatiti tempo s događajima. Nekome će biti jako bitno da vas nagovori da radite skupa, ako se radi o tamnokosoj ženskoj osobi, budite oprezni, bez obzira kojeg ste spola. Na kraju ćete najvjerojatnije popustiti u zahtjevima koje ćete postavljati pred okolinu, posebno u drugoj polovini mjeseca.

Vaša intuicija će biti vaš unutrašnji vodič, ali o svojim problemima nemojte ni s kim pričati, naročito ne s ukućanima jer neće biti voljni da vas u mnogo čemu podrže, posebno ako ste u zrelom dobu i želite napraviti zaokret u karijeri. S novcem možete biti prilično nesmotreni i možete napraviti poveći trošak u vezi s kupovinom ili renoviranjem stambenog prostora. U ljubavi ćete biti hiroviti i malo tko će moći da se osloni na vas. Možete se zaljubiti u nekoga s kim nemate nikakvih dodirnih točaka.

77

Pet

Mnogo aktivnosti, putovanja, susreta, planova i na kraju vas čeka iscrpljenost. Najvjerojatnije prije psihička nego fizička. Neće vas držati mjesto, stići ćete se vidjeti s onima s kojima inače niste imali prilike dugo se sresti ili niste imali za njih vremena. Vaša prava priroda dolazi do izražaja u društvu jedne Sedmice, Trojke ili Devetke. Parni brojevi će vas u priličnoj mjeri ograničavati i davati vam na znanje da im se morate prilagoditi, naročito u obiteljskim i ljubavnim odnosima.

Osoba čiji je bioritamski broj četiri, dovest će vas blizu živčanog sloma, jer će biti ogledalo svih vaših nestašluka i često impulzivnih reakcija. Mlade Petice trebaju dobro razmisliti žele li stalnu vezu ili brak jer stalni partner neće imati razumijevanja za njihovo ponašanje. S Osmicom možete ostvariti dobar odnos, a s drugom Peticom ili Sedmicom možete započeti nov posao posebno u sferi medija ili u okviru sporta.

Šest

Jedan prilično naporan mjesec jer će vam se na momente činiti da možete napraviti iskorak iz svakodnevnice koja vas u velikoj mjeri opterećuje i pritiska, naročito po pitanju posla i obaveza. Dobit ćete poslovnu ponudu za koju možete pomisliti da je ono što ste odavno željeli, ali će vam biti jasno da se radi o previše odgovornom i rizičnom poslu u koji se nećete željeti upuštati.

Ne bi trebali iskakati iz svakodnevnih okvira bilo kada je u pitanju posao ili ljubavni život, a izazova će biti mnogo. Nećete biti u stanju da odolite šarmu jedne Jedinice ili Petice. Ako namjeravate ući u privatan posao, trebali bi se osloniti na nekoga tko je mnogo iskusniji u tom poslu, naročito ako se radi o jednoj Četvorci ili Osmici. Ne ulazite u poslove s nekretninama, nemojte izlagati sebe nepotrebnom stresu zbog prejakih ambicija.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Sedam

Predstavnici vašeg broja su pod velikim stresom jer vas unutrašnji nemir tjera da radite preko svojih mogućnosti. Ako ste spremni uključiti se u posao s nekom drugom Sedmicom ili Peticom, bit ćete uspješni, ali postoji mogućnost da budete previše autoritativni pa će vam kolege zamjeriti da ste prilično naporni za svaki oblik suradnje. Imate mnogo ideja, ali ne i mnogo povjerenja u druge.

Dajete na znanje da sve najbolje sami obavite zbog čega vam predstoji velika iscrpljenost, ali i uspjeh. Odlazak u inozemstvo, makar i na kratko, bit će za vas spas, naročito za one koji su dugo opterećeni raznim brigama, od poslovnih do emotivnih. Flert ili avantura s Peticom, Jedinicom ili Trojkom može vam izgledati zgodan način da zaboravite do koje mjere niste sposobni riješiti pitanja u okviru duže veze. Slobodne Sedmice mogu biti privučene nekim tko im je po mnogo čemu sličan, bilo da je slične struke ili senzibiliteta.

Osam

Ako ste se prethodnih mjeseci iscrpljivali radom, nošeni ambicijama u vezi sa zaradom ili slavom, sada je vrijeme da se malo opustite jer vam mnoge okolnosti neće ići na ruku pa možete nailaziti na nerazumijevanje okoline. Ako radite posao koji ne volite, izgledat će vam kao da je došla posljednja minuta da promijenite radno mjesto, ali će se ipak dogoditi nešto zbog čega ćete ostati. Moguće da će pretpostavljeni od vas očekivati da mu izađete u susret i nađete se pri ruci ili se vaša obitelj neće slagati s vašom odlukom.

Osjećaj sputanosti pratit će vas i u okviru emotivnog života naročito ako ste u vezi s Dvojkom, Trojkom ili Sedmicom. Jedna Četvorka će vam pokušati biti od konkretne pomoći i uz njenu pomoć možete naći odgovarajući posao. U sferi emocija najvjerojatnije ćete biti neuobičajeno pasivni, zaljubljivi i spremni da svoju volju podčinite partneru. Pripazite na zdravlje, posebno na imunitet.

Uvijek govori dobro o drugima…
Devet

Ako ste željeli putovati, posebno ako se radi o iznenadnoj poslovnoj ponudi ili šansi koja vam se ukazuje o kojoj ste maštali, nećete je propustiti. Bit ćete preokupirani svojim ambicijama i nećete imati mnogo strpljenja za osjetljive i previše zahtjevne osobe iz vaše okoline, čak i ako se radi o članovima obitelji. Potreba za slobodom i za raznim vrstama doživljaja činit će vas prilično ekscentričnim i povremeno egoističnim.

Ako ste u dugoj vezi ili braku partneru će biti teško komunicirati s vama na uobičajen način, naročito ako se radi o Dvojci, Šestici ili Osmici. S Peticom ćete pokušati uspostaviti dobar kontakt,  ali teško će vam biti podčiniti joj svoju volju. Oni koji se bave poslom koji im dozvoljava svaku vrstu ekscentričnosti bit će skloni pretjerivanju, ali će steći i popularnost i bit će u centru pažnje, moguće i zbog svog privatnog života.

conopljanews.net

79 NUMEROLOGIJA

NUMEROLOGIJA

Brojevi koji život znače

Najistaknutiji i najsnažniji ciklus koji utječe na naš život naziva se Broj osobne godine ili Godišnji numeroskop. Jednostavnom metodom izradite Godišnji numeroskop za željenu godinu koju odaberete za sebe, vašu obitelj, rođake ili prijatelje. Više u knjizi Godišnji numeroskop.

Najvažniji broj u vašoj numerološkoj karti temelji se na datumu vašeg rođenja i naziva se Glavna životna lekcija. Glavna lekcija ukazuje na vaše potencijale, životne izazove i pouke na koje ćete naići u svom životu. Više u knjizi 12 Glavnih životnih lekcija.

Zbroj imena i prezimena u numerologiji se naziva broj Osobnosti. Broj Osobnosti predstavlja zbroj naših sposobnosti u našim prijašnjim životima. On izražava u kojim smo područjima izgrađivali sebe kao osobu. Više u knjizi Analiza imena i prezimena.

Ljubavni i poslovni odnosi danas postaju od velike važnosti za suvremenog čovjeka. Nažalost, svjedoci smo brojnih priča o lošim brakovima, razvodima, tragičnim ljubavima, nezdravim poslovnim odnosima, raskidima partnerstva i propadanjima tvrtki. Naučite jedinstvenu numerološku metodu izrade usporedne kompatibilnosti između vas i vašeg ljubavnog partnera, supružnika ili poslovnog partnera, te je primijenite u svom praktičnom životu. Više u knjizi Ljubavni i poslovni odnosi.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.