Za mnoge je 666 broj zla, ali u svojoj najčišćoj formi zlo nastaje samo kada ne uspijevamo živjeti svoj život i napredovati u svijetu. Zbog toga je danas izuzetno moćan dan koji moramo iskoristiti kako bismo ostvarili sve naše životne ciljeve.
Unatoč lošoj reputaciji, ovaj broj ne predstavlja loš predznak već simbolizira trenutak u kojem stojimo u mjestu i ne uspijevamo iskreno živjeti svoj život.

Ovaj broj se najčešće pojavljuje kada neprestano ponavljamo iste pogreške i iznova radimo pogrešne stvari.

U svojoj osnovi 666 je jasan signal da ne učimo, ne rastemo, ne napredujemo i ne prelazimo životne lekcije već stagniramo.

Ako vidite ovaj broj, došao je pravi trenutak za svježu perspektivu koja nam je potrebna kako bismo se oslobodili nezdravih obrazaca ponašanja, ali i ega koji nas sprječava da vidimo svu ljepotu života oko nas.

Dakle, u čemu je spiritualna važnost datuma 6/6/16?

Iako ovo nije 666, u pitanju je važan znak koji nam ukazuje na to da je došlo vrijeme da postanemo svjesni da se nalazimo u negativnom repetitivnom ciklusu.

Da li stalno ponavljamo iste “greške”? Da li se stalno žalimo ali ne trudimo se napraviti bilo kakvu promjenu? Da li stvari konstanto radimo na isti način i očekujemo da će rezultat biti drugačiji?

Danas je savršen trenutak da procijenimo točno gdje smo u životu i da li smo ušli u ciklus koji nas sprječava da zaista ispunimo sav naš potencijal?

Mala razlika s brojem 6616 leži u činjenici da imamo broj 1 koji je tu da nas podsjeti da je novi ciklus na putu.

Lipanj će na mnoge načine biti posljednje poglavlje u ovom negativnom ciklusu ako se osvijestimo i pokrenemo se.

Astrološki gledano, tu je i formiranje Velikog križa koji će nas uputiti u smjeru promjene.

Također, Mars 29. lipnja kreće u direktan hod nakon što je poprilično vremena bio retrogradan. Ovo čini lipanj ključnim mjesecom i pravim trenutkom da se oslobodimo svih loših šablona koje nas iznova vraćaju na negativan početak.

Ako ste spremni za promjenu, spremni uzeti stvari u svoje ruke i učiniti ono što je potrebno da život vratite na pravi kolosijek, lipanj je pravi trenutak za to.

Numerologija ovaj broj rastavlja na broj 10. U pitanju je jako moćan broj koji oglašava novi početak i omogućuje nam da se oslobodimo prošlosti kako bismo se okrenuli budućnosti.

U pitanju je također broj koji označava stvaranje, što znači da ćemo danas imati snage da stvorimo sve što je potrebno da krenemo naprijed.
U pitanju nije broj koji ulijeva strah. Niz šestica koji prekida broj 1 je moćan dan koji će nam pomoći da otkrijemo gdje smo zaglavili i što moramo učiniti kako bismo se pokrenuli.

Najbolji način da iskoristimo ovu pozitivnu energiju je da se prepustimo ritmu i dozvolimo mu da nas vodi tamo gdje želimo biti.

24sata.rs

Prethodna objavaKoju lekciju nam donose ljudi od kojih nam se diže kosa na glavi?
Slijedeća objavaBrza formula kako se uskladiti sa svojim željama – Ovo još niste čuli, a odlično funkcionira
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.