Foto: pixabay.com

Sada imamo situaciju u kojoj je veći dio svijeta izuzetno zabrinut, uplašen, a neki su i u stanju panike od očekivanog najcrnjeg scenarija pandemije, a to je desetkovanje čovječanstva u većem ili manjem omjeru. S druge stane, istovremeno formira se druga vremenska linija u kojoj ova pandemija završava vrlo brzo, sa minimalnim posljedicama po čovječanstvo i stvari se čak poboljšavaju na ekonomskom, financijskom i svakom drugom planu, nakon ovog privremenog zaustavljanja normalnih životnih tokova u svijetu. Odlučite u kojoj vremenskoj liniji želite živjeti od sada!

atma.hr – 78
Svaka jaka misao i emocija koja, ako opstaje duže vremena i to kod većeg broja ljudi formira stvarnost koja će biti slika tih i takvih misli i emocija.

Ako takav kolektivni oblak (ne)svjesnog potraje, onda on formira vremensku liniju koja će vrlo realno postojati i u kojoj će se poslije izvjesnog vremena naći svi oni koji slično razmišljaju, osjećaju odnosno rezoniraju s takvim crnim scenarijem.

S druge stane, istovremeno formira se druga vremenska linija u kojoj ova pandemija završava vrlo brzo, sa minimalnim posljedicama po čovječanstvo i stvari se čak poboljšavaju na ekonomskom, financijskom i svakom drugom planu, nakon ovog privremenog zaustavljanja normalnih životnih tokova u svijetu. Oni koji rezoniraju s ovakvim, nazovimo ga „sretnim“ ishodom, bliže su da prijeđu u takvu vremensku liniju koja se također sada formira. I tako redom. Formira se i treća i četvrta i peta vremenska linija s različitim budućim događajima na toj liniji.

Sada sjednite i zapitajte se: s kojom vremenskom linijom vi rezonirate? Što u sebi trenutno najviše imate? Što vi mislite kako će se ovo završiti? Ovisno o tome što vi osobno mislite kako će se dalje stvari razvijati, ovisit će u kojoj vremenskoj liniji ćete nastaviti živjeti. Ovisno o tome koji osjećaji su trenutno dominantna kod vas, također ovisi koju vremensku liniju ćete odabrati.

Eto, upravo iz tog razloga je sada toliko bitno da se očistimo od negativnih stavova i nepoželjnih osjećaja, odnosno da iz svog energetskog kruga izbacimo sve ono što nije za naše Najveće Dobro. Ovo govorim prije svega iz svježeg iskustva rada s ljudima zadnjih dana.

atma.hr – 39

Dok radimo tretmane na čišćenju upravo ovih negativnih stavova i osjećaja, vidim koliko uplašenosti i straha izlazi iz njihovih čakri, koliko im je mentalno tijelo opterećeno teškim mislima i brigama, a o emocionalnom tijelu da i ne govorim.

Emocionalno tijelo izgleda kao pravi „roller coster“ gdje su osjećaji uzburkani i skaču posvuda gore dole, nekontrolirano, od blage zabrinutosti do teške panike i straha za preživljavanje. A upravo to je ono što više ne smijemo imati u svom energetskom polju. Jer time magnetski privlačimo budućnost koju ne želimo za sebe i svoju obitelj.

I sada je valjda jasnije zašto toliko dugo pišem i upozoravam da je sad najvažniji rad na sebi, da čistite sve što vidite da nije za vaše Najveće Dobro jer vi svojim „unutarnjim sadržajem“ formirate svoj „vanjski život“ i blisku budućnost. Sjetimo se da je Tesla rekao: novi svijet gledajte samo u terminima energije, vibracije i frekvencije.

Sad je na vama – odlučite u kojoj vremenskoj liniji želite živjeti od sada! Odaberite! A onda počistite sve unutarnje prepreke da biste se mogli držati toga što ste odabrali. Jer uzalud je ako izaberete sretan ishod ovog scenarija, a s druge strane, cijelo vaše biće vibrira iz sebe strah, sumnju, zabrinutost i rezigniranost.

Vaša vibracija će vas neumitno odvući u onaj kolektivni oblak nesvjesnog koji je upravo identičan onome što vi sami u sebi imate. Svaki događaj i vaša reakcija na taj događaj prilika su da produbite znanje o sebi i svijetu u kojem živite.

Zato ste i došli u ovaj život, da kao duša steknete iskustvo bivanja u materijalnom svijetu. Jedan dio stjecanja tih iskustava su i učenje o odabiru vremenskih linija i prelaska iz jedne u drugu. Na kraju, jedino što je važno je to što ćete postići i učiniti sami sa sobom tijekom ovog života, vanjski događaji uopće nisu bitni, čak ni kad su u pitanju događaji koji obuhvaćaju cijeli svijet.

atma.hr – 78
A to je zato što je najbitnije koliko ćete kao duša podići razinu svoje Svjesnosti, jer jedino dosegnuti razinu Svijesti je ono što se prenosi iz života u život. I to je taj konačni rezultat koji se broji i uvažava kada završite ovu inkarnaciju. Znam da vam je to teško prihvatiti kao činjenicu. Ali, što više shvaćate i usvajate stav da ste duša koja će otići s ovog svijeta da bi opet otišla u neki drugi, to će vam onda biti lakše da stvari promatrate na pravi način.

I, da se vratimo naslovu teksta – pri odlučivanju za vremensku liniju, u kojoj ćete odsad živjeti, samo jedan savjet – birajte mudro, dakako!

Jasna Luminus

46 SAL RACHELE: INTEGRACIJA DUŠE

banner za knjige INTEGRACIJA DUSE