Foto: pixabay.com

Aspekt Jupitera u Jarcu donijet će mnogo pozitivne energije i šanse da zablistate. Jupiter u znaku Jarca donosi uspjeh svima koji su moralni, a to posebno važi u prijateljskim, obiteljskim i ljubavnim odnosima.

atma.hr – 78
Jupiter će biti aktivan u znaku Jarca od 2. prosinca/decembra, a trajat će sve do 19. prosinca/decembra 2020. godine. Ovo je jedan od najznačajnijih astroloških događaja u ovoj godini i itekako će utjecati na živote svih horoskopskih znakova. U nastavku otkrijte kakva će energija biti zastupljena u narednih godinu dana pod utjecajem Jupitera u znaku Jarca.

Jupiter u znak Jarca ulazi 2. prosinca/decembra, a ostat će tu sve do sljedeće godine, odnosno do 19. prosinca/decembra 2020. Jupiter je poznat kao planet sreće, a posljednji put je bio aktivan u Jarcu 2007. godine. Osobe rođene u znaku Jarca itekako će osjetiti promjene na životnom polju, bit će ovo za vas fantastična godina. Ali i za ostale znakove zodijaka bit će ovo godina puna zanimljivih događaja.

Ovaj tranzit donosi ambiciju i samopouzdanje pa je evidentno da ćete davati sve od sebe kako biste napredovali u karijeri i kako biste zaradili više novca. Odlična je godina za putovanja i za obilazak stranih zemalja, bilo da je poslovni ili privatni motiv u pitanju. S druge strane, ovo može biti i godina koja uči mnoge znakove lekcijama o životu. U jednom periodu možete se osjećati izgubljeno na svom putu, možete osjetiti nemoć i umor.

Za mnoge ljude, optimističan Jupiter u Jarcu donijet će lijepe trenutke, razvoj na svim životnim poljima, razvoj na osobnom planu. Ovaj tranzit donosi korisna praktična znanja i pomaže mu da lakše prihvati svoju odgovornost. Također, idealna je godina za osiguravanje materijalnih stvari i financija.

Ovaj period mnogim znakovima donijet će uspjeh u konkretnim poslovima za koje su se znakovi godinama zalagali. Jarac je poznat kao znak koji ne trpi nepravdu, koji daje sve od sebe da uspije i da se dokaže, koji je odgovoran i discipliniran, posebno u poslovnoj sferi. Takvu energiju osjetit će i ostali znakovi, posebno Ribe i Vodenjaci.

atma.hr – 39

Mnogi znakovi koji su se osjećali kao da su stagnirali u prethodnim godinama, sada će uvidjeti novu, osvježavajuću energiju koja će ih pokrenuti i motivirati da ostvare sve svoje ciljeve koje nisu mogli ostvariti do sada.

Ova planeta funkcionira vrlo jednostavno. Sve će biti po zaslugama. Kako ste davali, tako će vam se i vratiti. To će primijetiti osobe koje su se dugo borile da nešto ostvare, sada će im se to lakše i brže realizirati. Ono što je zanimljivo je da Jupiter u znaku Jarca donosi uspjeh svima koji su moralni, a to posebno važi u prijateljskim, obiteljskim i ljubavnim odnosima.

Ako ste varali, lagali, obmanjivali – takve stvari će vam se događati i osjetit ćete na svojoj koži koliko je poštovanje moralnih vrijednosti važno. Jupiter će već u siječnju/januaru donijeti lekcije o kolektivu, timskom radu, zajedništvu i partnerstvu. Učit će nas da budemo blagi jedni prema drugima, da opraštamo, da bolje funkcioniramo zajedno.

To je idealan period za dobre suradnje i za razmišljanje o proširenju obitelji. Mnoge stvari koje nisu dobre za vas će se završiti. Neki ljudi će otići iz vašeg života, neki poslovi će se transformirati ili okončati, mnogi brakovi koji su loši će doživjeti krah. Baš ovaj period je značajan za nove početke.

Aspekt Jupitera u Jarcu donijet će mnogo pozitivne energije i šanse da zablistate. Mnoge želje će se u ovom periodu ostvariti. Dominantne će biti želje za osiguravanje materijalnih stvari, ali i društvenog statusa. Bit ćete aktivni i motivirani tijekom cijele godine, što donosi velike uspjehe. Poseban utjecaj Jupiter će imati na Bikove, Strijelce i Škorpione. Važno je shvatiti da vam kraj jednog perioda može donijeti odlične početke.

atma.hr – 78
U ovoj godini, što god da radite, dosta će utjecati na vašu budućnost i sada je vrijeme da utemeljite sve što ste započeli. Mnogim znakovima ovaj period bit će odličan, nikad bolji! Znajte da ove godine sve ide po redu, po zaslugama i vašem osobnom trudu.

Budite disciplinirani, uporni i ostvarite svoje želje o kojima ste dugo maštali, jer je ova godina za to idealna.

lovesensa/mogujatosama

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here