Foto: pixabay.com

U 2021. godini, sve promjene koje nam se dogode pomoći će da stvorimo željenu budućnost. Jupiter je 19.12. ušao u znak Vodenjaka i u ovom će znaku ostati do 13.05. 2021. Saturn će se također pozicionirati u znaku Vodenjaka sve do 2023. godine – i on nam daje sjajne smjernice za budućnost. Jeste li spremni za ovu ludu vožnju po svijetu želja?

atma.hr – 78
Jupiter je 19.12. ušao u znak Vodenjaka i u ovom znaku ostati će sve do 13.05.2021. godine, ali ponovo će se vratiti 28.07. Tek 28.12.2021. godine, Jupiter će konačno napustiti Vodenjaka, a evo kakva nas energija prati pod utjecajem ovog planetarnog aspekta.

Poznat kao znak budućnosti, Vodenjak u kombinaciji sa Jupiterom potaknut će nas da se više fokusiramo na vlastitu budućnost. Točnije rečeno, fokusirat ćemo se na promjene koje trebamo napraviti kako bismo postigli više ciljeve. Vrlo objektivan, ovaj Jupiter omogućava vam da se oslobodite nepotrebnih emocija i iskoristite snagu logike.

U prethodnom periodu Saturn je bio u znaku Vodenjaka i donio je mračnu fazu. Ipak, Jupiter boji život ljepšim bojama i novim saznanjima.

Moguće je pojačanje empatije, nova otkrića, velika djela, ali i kolektivna harmonija i dobrotvoran rad.

Uspjet ćemo u sebi probuditi neke divne i zaboravljene vrijednosti. Ponovo ćemo otkriti svoju autentičnu prirodu, prijeći određene granice i živjeti onakav život kako samo mi želimo – bez normi i ograničenja drugih.

atma.hr – 39

Jupiter je do sada bio u znaku Jarca, ali u ovom znaku on budi ograničenja, teškoće i nevolje. To smo naročito mogli osjetiti u 2020. godini, jer je su i Pluton i Saturn također bili u znaku Jarca.

Glavni ciljevi Jupitera u Vodenjaku su sloboda, optimistična energija i slobodno razmišljanje. Imat ćete osjećaj kao da ste ponovo prodisali i to ispunjeni fantastičnom pozitivnom energijom.

Još jedna dobra vijest je to što će se Saturn također pozicionirati u znaku Vodenjaka sve do 2023. godine – i on nam daje sjajne smjernice za budućnost.

Poduzimamo važne korake, vidimo širu sliku i napokon znamo što želimo ostvariti.

Od 20.01. do 20.02., Merkur će biti u retrogradnom hodu, a 14.02. pridružit će se Jupiteru u Vodenjaku. U isto vrijeme, Sunce i Venera imaju sastanak s Vodenjakom. To znači da će na početku 2021. godine 5 različitih planeta biti u pozicionirano u ovom znaku Zodijaka.

Baš ovo će pomoći da se izborite lakše s raznim problemima koje donosi retrogradan period. Vodenjak i Jupiter ublažit će nepovoljan utjecaj retrogradnog Merkura i baš u tom periodu možete napraviti snažne i dobre promjene.

atma.hr – 75
Ipak, Uran u znaku Bika vas upozorava – ne budite brzopleti i nestrpljivi. Ako prizemno razmišljate i dobro planirate svaki korak, očekuje vas uspjeh.

Da zaključimo – u 2021. godini dogodit će nam se dvije faze Jupitera u Vodenjaku, ali sve promjene koje nam se dogode pomoći će da stvorimo željenu budućnost.

Jeste li spremni za ovu ludu vožnju po svijetu želja?

lovesensa

60 OSHO – STRAH

banner za knjige osho strah