Jupiter je u Strijelcu do 02.12.2019. i ovo je vrijeme u kojem nam se pruža prilika da ispunimo sav svoj potencijal! Jupiter je ovdje svoj na svome; kako bi se reklo – doma.

Uvijek govori dobro o drugima…
Ja ću ovdje navesti što generalno možete očekivati u ovom periodu, ali računajući po podznaku:

Podznak Ovan

Tranzitni Jupiter vam pada u deveto polje; polje filozofije, morala, sreće, svijesti, religije, inspiracije, fakulteta, inozemstva itd. Možete očekivati rast upravo na tim područjima života.

Naravno, ovisno o postavci natalne karte, ovo vam može osigurati dobar i unosan posao u inozemstvu, ali i daleka putovanja općenito; dobru fakultetsku godinu, diplomu; razvoj svijesti; kontakt sa višim Ja, ali i sa samim Izvorom.

Također, neki od vas će doći u kontakt sa nekom utjecajnom osobom koja će imati velik utjecaj na vaš daljnji životni put.

Ti nisi ovo tijelo…

Podznak Bik

Onima sa podznakom u Biku Jupiter ulazi u osmo polje. Ovo će biti i najizazovniji položaj jer Jupiter predstavlja ekspanziju, a osma kuća sve ono što je potisnuto i strahove.

Ako se tokom boravka Jupitera u Škorpionu niste suočili sa svojim strahovima, oni bi u ovom periodu mogli postati još veći. Pogotovo ako imate izazovne aspekte Jupitera sa maleficima (Mars, Saturn, Pluton, Uran, Neptun).

No, osma kuća je i kuća transformacije pa će oni koji su radili na svojim strahovima doživjeti upravo to – transformaciju i regeneraciju; efekt Feniksa.

Podznak Blizanac

Jupiter vam ulazi u sedmo polje; polje partnera, javnosti, ugovora, klijenata, suda… Ovaj položaj će pomoći da se riješe neke sudske parnice na najpravedniji mogući način.

Također, ovo su i poslovi, tj. ugovori koji se sklapaju s jako utjecajnim ljudima (koji najvjerojatnije imaju vezu sa inozemstvom ili su sami iz inozemstva).

Za one koji su sami, ovo je slika životnog partnera koji je moralan, pravedan, inteligentan i uspješan i koji vam u ovom periodu ulazi u život.

75Podznak Rak

Tranzitni Jupiter vam prolazi kroz šesto polje; polje zdravlja, posla, podstanarstva, kućnih ljubimaca… Jako dobar položaj jer će osigurati uspjeh na poslu (vrlo moguće i povišicu); dobre odnose sa kolegama; nekima će donijeti i posao u inozemstvu.

Za one koji traže podstanarski stan će omogućiti da pronađu raskošan, prostran, velik i luksuzan stan; neki će nabaviti rasnog ljubimca…

Što se zdravlja tiče, bitno je dobro promotriti položaj šestog polja u natalu jer Jupiter, koji znači ekspanziju, može dodatno pogoršati stanje (ako je već loše). Ali svakako, ovo je slika utjecajnog liječnika to stanje može popraviti.

Podznak Lav

Jupiter u petom polju vam donosi priliku da iskoristite svoje talente u najboljem mogućem smjeru. Ovdje će se ukazati prilika da živite od onoga što volite; npr., ako volite pisati, ova godina će vam pružiti priliku da taj svoj dar podijelite sa drugima i da usput zaradite; ako pjevate, ovo će biti godina kada ćete biti prepoznati i kada ćete napokon moći živjeti od toga što volite…

Također; ovaj položaj će nekima i donijeti velike zarade u igrama na sreću (treba provjeriti odnose serije 2 i 5 u natalnoj karti); neki će biti blagoslovljeni djetetom (pogotovo ako govorimo o prvom djetetu), dok će neki upoznati i ostvariti ljubavne odnose sa nekim tko dolazi iz druge zemlje.

Uvijek govori dobro o drugima…
Podznak Djevica

Tranziti Jupitera kroz vaše četvrto polje će vam omogućiti da se riješe pitanja vezana za kuću tj. nekretninu (npr., ako čekate legalizaciju, ovo će biti godina kada će se to ostvariti); također, ovo će biti šansa i dobar period da se napokon pokrene neki privatni posao.

Što se tiče odnosa u obitelji, Jupiter će ih dodatno naglasiti (ako su urušeni, ovaj položaj ih može još više ugroziti i obrnuto). U slučaju da u natalu imate malefika u četvrtom polju, vrlo je moguće da ćete na neki način biti prisiljeni napustiti rodni grad/zemlju.

Podznak Vaga

Ovo će definitivno biti godina kada ćete proširiti svoje znanje i promijeniti svoj način razmišljanja u smislu da ćete ‘vidjeti izvan okvira’; ovo će biti i godina izleta i kratkih putovanja; godina kada će se vašim mlađim braći/sestrama otvoriti neke nove mogućnosti za napredovanje.

Ako ste u procesu selidbe, ovo je signifikator da ćete se doseliti u neki elitni kvart/naselje; ako kupujete auto, ovo također ukazuje na luksuzni automobil.

Svima onima koji se bave intelektualnim radom će ovo biti jako povoljna godina.

Ti nisi ovo tijelo…

Podznak Škorpion

Jupiter u drugom polju svakako govori o velikim iznosima novca; a hoćete li ih dobiti ili izgubiti/potrošiti, ovisi o postavci vašeg drugog polja (npr., ako imate dobar odnos vladara 2 i 5, ovo može biti dobitak na lutriji; a ako imate loš odnosi 2 i 8, ovo mogu biti velike kamate i zaduženja koja morate platiti…).

S druge strane, drugo polje predstavlja užitak pa će ovo biti godina hedonizma. Bez obzira na sve, Jupiter će vam ovdje dati šansu da zaradite i da poboljšate svoj odnos prema novcu i osobnim vrijednostima, a na vama je da to prepoznate i primijenite.

Podznak Strijelac

Za vas će ovo biti period buđenja, osobnog rasta, samosvjesnosti; period kada će vaš karakter i temperament doći do punog sjaja.

Osim što ćete duhovno vibrirati na visokim frekvencijama, zračiti ćete i fizički.

Ovo će za vas biti godina renesanse, godina preporoda, velike životne energije i snage.

75Podznak Jarac

Jupiter, osim što vlada Strijelcem, vlada i Ribama pa je u dvanaestom polju, gdje vama tranzitira, svoj na svome. Ovdje ću naglasak staviti na religiju, intuiciju, psihičko zdravlje, nesvjesno… Očekujte rast na tim poljima.

Nije isključeno ni da ćete doživjeti neka paranormalna iskustva/vizije. Vaše molitve i afirmacije napokon dolaze do materijalizacije i to više od očekivanog.

Također, ovo je i slika dalekih, prekomorskih putovanja u potrazi za znanjem i istinom..

Podznak Vodenjak

Jako dobar položaj jer jedanaesto polje, kroz koje vam prolazi ovaj Jupiter, simbolizira želje, nade, planove i sl. Upravo će vam Jupiter omogućiti da iste i ostvarite. To će najvjerojatnije biti uz pomoć nekog utjecajnog prijatelja ili starijeg brata/sestre.

Oni koji se bave ezoterijom, a naglasak je na astrologiji, mogu očekivati više spoznaje i općenito ogroman rast znanja na tom području.

Uvijek govori dobro o drugima…
Podznak Ribe

Jupiter vam prolazi vrhom horoskopa, desetim poljem, pa sve vaše ambicije dolaze napokon do materijalizacije. Ovo je godina kada se uspinjete po pitanju karijere, časti, autoriteta, statusa itd.

Ovo također može dovesti do susreta sa bitnom osobom koja ima visoku poziciju i funkciju i koja vama pomaže da ostvarite svoje mogućnosti i ambicije. Čestitam 🙂

Zrinka Vrkić

49 HEMP RUKSACI

RUKSACI OD EKO KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.