Foto: mysticalraven.com

Afrički simboli poznati kao adinkra su sveprisutni u Gani, prekrasnoj zapadnoafričkoj zemlji na Atlantiku, smještenoj između Obale Bjelokosti i Toge. Na platnu i na zidovima, u keramici i logotipima, simboli Asante plemena mogu se naći posvuda.

Uvijek govori dobro o drugima…
Također se mogu koristiti za komunikaciju evokacijskim porukama koje predstavljaju dijelove života ili dijelove života bliskih osoba.

Adinkra simboli bezvremenski su i danas se koriste. Postoje kontradiktorni pogledi na njihovo podrijetlo i dob. Ime “Adinkra” vjerojatno se može pratiti do riječi “Dinkra” Akan / Twi jezika. “Dinkra” znači: razdvajanje, odlazak i oproštaj.

Simboli imaju ukrasnu funkciju, ali također predstavljaju predmete koji sadrže evokacijske poruke koje prenose tradicionalnu mudrost, aspekte života ili okoliša, piše Mystical raven. Postoji mnogo različitih simbola s različitim značenjima, često povezanih s poslovicama.

Koji vas simbol najviše privlači? Pogledajmo što vam on govori!

Ne vjeruj svemu što misliš…

Br. 1 “Harmonija i ravnoteža”

Vi ste jedan od onih koji vole pretjerivati ​​– u dobrom, u lošem i u svemu između. Skloni ste apsorbirati sve oko sebe i možete biti pretjerano samosvjesni s vremena na vrijeme. Čak i manji događaji mogu uzrokovati oluju emocija u vašem životu, ali to ne mora biti tako.

Ne držite sve za sebe, ali istodobno naučite se smiriti, logično pogledajte stvari. Emocije su dobre, ali mora postojati ravnoteža.

Ako ste odabrali taj simbol sklada, tada ćete u skoroj budućnosti ostvariti nešto pozitivno na čemu ste radili, ali prvo morate pronaći ravnotežu.

77

Br. 2 “Paukova mreža”

Budite spremni – ozbiljne promjene dolaze! U nekom smislu, sve u vašem životu će početi ispočetka. Usredotočite se na energiju i snagu kako biste se usredotočili na sebe. Imate priliku napraviti drastične promjene.

Jedina stvar koju morate učiniti je napustiti svoje stare loše navike i stereotipe! Imate tendenciju da budete svoj najgori neprijatelj i vrijeme je da tome dođe kraj.

Budite svoj najbolji prijatelj, posjedujete srodnu dušu, svoju obitelj. Shvatite da to možete učiniti sami, a jedina osoba koja stoji na vašem putu jeste vi. Paukova mreža vas podsjeća da ste sposobni stvoriti život koji želite.

Uvijek govori dobro o drugima…
Br. 3 “Zaštita”

Ljubav vas čeka, bilo da je riječ o pravom prijateljstvu ili romantičnoj ljubavi, vaše srce spremno je da zapjeva. Puno puta bili ste slomljeni, bili ste usamljeni i napušteni, ali svemu tome  uskoro će doći kraj.

Sreća će vas pronaći. U međuvremenu, poklonite osmijeh, ljubav i brigu onima oko vas.

Ono što dajemo sigurno će se vratiti k nama. Vrlo je važno znati da vas nešto dobro čeka u ovom životu. Ili netko … Zaštitni simbol podsjeća vas da će se riješiti svi vaši problemi i ono što vas muči.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.