Foto: awakeningpeople.com

52
Ponekad se osjećamo iscrpljeno psihički i fizički, preplavljeni smo emocijama, a to se događa zato što moramo prekinuti otrovne negativne emocionalne veze.

Kidanje veza pomoći će vam da uklonite emocionalne energetske veze koje uzrokuju toksičnost u vašem životu.

Povremeno kidanje tih veza jedna je od najboljih duhovnih higijenskih praksi koje možete imati!

61
Ako ste odabrali …

1. Slana kupka

Kupka s morskom soli, himalajskom ružičastom soli ili Epsom soli, ne samo da će očistiti vašu auru, već će također prekinuti negativne veze, piše Laurie Barraco za Awakening people.

Ako je moguće, priredite si takvu kupku jednom tjedno u periodu od oko 4 tjedna.

39

2. Vizualizacija s arkanđelom Mihaelom

Kada pozovete arhanđela Mihaela da vam pomogne u rezanju nezdravih veza, osjetit ćete veliko poboljšanje. Svi mi imamo vezu ili nekoliko njih s određenim ljudima koje mogu zagušiti našu energiju.

To mogu biti naše kolege s posla, partneri ili članovi obitelji. Vizualizirajte moćni mač arkanđela Mihaela kako jednim brzim pokretom reže nit koja spaja vas i drugu osobu s kojom ste u izazovnom odnosu. Ostat će samo bezuvjetna ljubav.


Widget not in any sidebars

3. Škare

Vizualizirajte drugu osobu ili situaciju u vašem umu, kao i škare i konop. U vašem umu vizualizirajte konopac koji vas povezuje s drugom osobom ili situacijom.

Izvadite škare i prerežite konop. Vizualizirajte kako se snop razdvojene energije vraća vama i drugoj osobi. Sada ste energetski slobodni od ove osobe.


Widget not in any sidebars

Duhovna autorica Doreen Virtue opisuje to najbolje – “eterične niti djeluju poput crijeva, s energijom usmjerenom natrag i naprijed između dva čovjeka”.

Neprestano stvaramo te niti s mnogim ljudima pa čak i s predmetima, ali ako se osjećate privučeni nezdravim odnosom ili želite razbiti negativne obrasce ili ovisnosti ili osjećate jaku psihološku vezu s nekim tko troši vašu energiju, ritual rezanja veza može biti koristan.

Posebice kada je riječ o odnosima, rezanje veza može vam pomoći pri prekidanju energetskih veza i može vam pomoći da krenete dalje u susret novim prilikama u vašem životu.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

43 APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaOtkriti Sebe – laž u konačnici uvijek dovodi do istine !
Slijedeća objava“Zašto si tako emocionalan?!” CIJENI svoje osjećaje u svijetu koji te odvraća od osjećaja – EVO ZAŠTO!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.