Foto: spirtualposts.com

Koja slika rezonira s vama? Odaberite anđela i primite poruku svog anđela! Nakon što ste odabrali, pročitajte svoju poruku u nastavku.

Uvijek govori dobro o drugima…
Anđeoska poruka 1:

Poruka vašeg anđela je: Emocije mogu biti vrlo turbulentne. Imajte na umu da je uvijek najbolje zastati, pregledati situaciju i procijeniti je li doista sve tako loše kao što vjerujete, prije nego što reagirate ili je to stari strah koji se aktivira?

Ne vjeruj svemu što misliš…

Jednostavno zatražite anđeosku pomoć i rado ćemo vam pomoći da otkrijete pravu istinu. Možda se radi samo o tome da vi trebate napraviti čišćenje u svom srcu i kad to napravite, mir se vraća!

Anđeoska poruka 2:

Poruka vašeg anđela je: Utjecajna energija Ljubavi u svakom se trenutku kreće kroz Svemir. Sve što morate učiniti jest zapamtiti i povezati se. Ona može biti pokretačka snaga svih stvari ako jednostavno to dopustite.

77

Uvijek imate moć da povisite svoje vibracije i stvorite svoju stvarnost koja će se tada odraziti na svijet koji vas okružuje, piše Lisa Beachy. Uvijek zapamtite da imate izbor i sjetite se koliko ste stvarno jaki. Nikada nemojte podcijeniti sebe ili ono za što ste sposobni, vi ste snažno biće Svjetlosti.

Anđeoska poruka 3:

Ne vjeruj svemu što misliš…

Poruka vašeg anđela je: Prebacite sve vaše financijske brige u naše ruke. Sve što je potrebno je zasaditi sjeme namjere i poduzimati djela kako budu rasle mogućnosti oko vas. Kad to učinite, pomoći ćemo vam da razvijate i povećate svoj dohodak. Samo tražimo da nam prepustite brigu i stres jer to može ugušiti taj proces.

Budite otvoreni znakovima i porukama koje vam šaljemo. Znajte da ti odgovori možda neće uvijek biti isporučeni onako kako očekujete, ali će uvijek biti tu za vaše najviše dobro na kraju. Imajte vjeru da zajedno možemo iscijeliti ovu financijsku situaciju u kojoj se sada nalazite.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

Uvijek govori dobro o drugima…
2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.