Foto: mysticalraven.com

Svi želimo znati je li izbor koji napravimo onaj pravi i radimo li najbolje što možemo s onim što imamo.

Ovaj zabavni test može vas usmjeriti na pravi put i dati vam savjete o životu koje vaša duša očajnički treba čuti.

Sve što trebate učiniti je odabrati zrcalo koje vam najviše sviđa i pročitati pripadajući opis.

Ako ste odabrali zrcalo 1: Vaša poruka je “Predaja životu”

Sada je trenutak. Prigrlite svoj život i prestanite  se odupirati najdubljim željama svoga srca. Udahnite život u svoj dan s hrabrošću i nadom.

To je jedini način da ikada postanu stvarne.

Koliko puta ste izmišljali razloge zašto ne možete učiniti nešto? I koliko često ste se potajno nadali da će se nešto “uzbudljivo” dogoditi i prodrmati stvari?

Naravno, znate, duboko, da takve nagrade dolaze samo uz trud. I vaše sudjelovanje. Vaše srce zna što želite učiniti. Došli ste na Zemlju plesati. Stoga plešite!

Ako već to radite, to je sjajno, vaš život se polako transformira!

Ako ste odabrali zrcalo 2: Vaša poruka je “Samopoštovanje”

Vi zaslužujete sve dobre stvari u životu kao i bilo tko drugi. Ljubav, pažnju, uspjeh i poštovanje. Kiša pada na sve nas, sunce obasjava sve nas.

Nije li vrijeme da otpustite neka ograničavajuća uvjerenja o sebi?

Nisko samopoštovanje zapravo je način na koji govorimo “Bojim se otkriti tko sam doista.” To je zaštitni kaput koji nas uvjerava da nismo dostojni pa zašto bi se uopće gnjavili. Ali vidite, to je samo strah. Ništa više. Može biti protjeran.

I znate da ne želite živjeti u strahu. Kakvo nesretno postojanje bi to bilo. Zato od ovog trenutka, kažite i vjerujte: “Ja zaslužujem, kao i bilo tko drugi, ljubav, uspjeh i poštovanje.”

Ako već to radite, odlično, vaš život će se transformirati!

Ako ste odabrali zrcalo 3: Vaša poruka je “Odgađanje”

Ako imate tendenciju odlagati stvari, možda iz straha, neodlučnosti ili lijenosti, onda razmislite o odbacivanju ove loše navike.

Nemojte se loše osjećati zbog toga što odgađate stvari, jednostavno kažite ‘Spreman sam da se konačno oslobodim te navike’.

Ne želite odgoditi sve dobre stvari koje bi vam se mogle dogoditi. Sudbina čeka, ali ne može čekati vječno.

Možete početi s izvršavanjem jednog zadatka i dovršite ga. Uskoro ćete ući u ritam ispunjavanja stvari i vaše će se samopouzdanje podignuti.

Ako ste odabrali zrcalo 4: Vaša poruka je “Ljubavna pitanja”

Spremni ste za ljubav i imate toliko puno ljubavi za dati. Međutim, vrijeme je da otpustite sve strahove ili negativne obrasce koji vas sprječavaju da otvorite svoje srce.

Prošlost je prošlost, ako naučite nešto iz nje, nećete ponoviti iste pogreške. U svakom trenutku Svemir sluša vaše misli – čak i kad mislite da ste sami u vašoj glavi – niste.

Registrira ono o čemu razmišljate i manifestira ono što se poklapa s tim. Ako mislite na strah, nećete dobiti ono što želite.

Otvorite svoje srce – zamišljajte se sigurnima u naručju nekoga vrijednog vaše ljubavi.

mysticalraven/Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr 

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaSoda bikarbona nam može spasiti život, ali samo ako je ovako koristimo!
Slijedeća objavaPoslovne astro prognoze do kraja siječnja: Iskoristite sporost Saturna i brzinu Merkura!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.