Foto: pixabay.com

Tražite li smjernice za budućnost? Jednostavno odaberite kartu, a zatim ispod pročitajte svoju poruku!

atma.hr – 39

1.

Ako ste odabrali ovu kartu, to znači da se povlačite u prošlost i da vas to povrjeđuje. Bez obzira jeste li učinili nešto za čim žalite ili ste izgubili nekoga koga volite, morate se prepustiti iscjeljenju. Prestanite se povrjeđivati ponovnim izlaganjem događaju. Umjesto toga, razmislite o lekcijama koje ste naučili.

Prihvatite te lekcije i usredotočite se na to kako svoju budućnost možete učiniti što svjetlijom. Razmislite o tome da zapišete stvari za kojima žalite i zatim zapalite papir ako vam je teško zatvoriti to posebno poglavlje u svom umu.

Sada je vrijeme da postavite granice u vašem životu. Vaš trenutni nedostatak ograničenja omogućuje ljudima i stvarima da vas kontroliraju i iskorištavaju. Morate pronaći svoje resurse i uložiti više napora kako biste ih usmjerili da rade za vas, ljude i aktivnosti koji će vam pomoći da služite vašoj višoj svrsi u životu.

atma.hr – 39

2.

Opustite se. Na pravom ste putu! Iako se može činiti kao da je sve nestabilno, sada tako treba biti.

Pokušavali ste pronaći životne odgovore u svijetu oko sebe. U stvarnosti, ono što tražite je duboko u vama – trebate gledati prema unutra. Usredotočite se na čišćenje nereda u vašem umu kroz meditaciju.

Ponovno se povežite s bilo kojim višim bićem s kojim se povezujete i dopustite da postanete sinkronizirani sa Svemirom. To će donijeti odgovore koje tražite u prvi plan vašeg uma. Sada je vrijeme da otpustite – da zakoračite unatrag i vjerujete da će vas Svemir odvesti u pravom smjeru.

Vjerujte u sebe, prestanite pokušavati upravljati najmanjim sitnicama i život će učiniti vaš sljedeći izbor vrlo jasnim.

atma.hr – 753.

Nakon toliko iscrpljujućeg perioda, morate se odmoriti. Izađite i uživajte u svijetu od kojeg ste se udaljili. Bilo da odlučite biti spontani ili planirate odmor, nije važno – samo se odmaknite od svog zauzetog rasporeda i zapalite svoj plamen!

Trebate izaći iz vaše ljuske. Otvorite se. Možda ćete otkriti da ponovno povezivanje sa svijetom oko vas pruža mnoga rješenja koja ste očajnički tražili.

Ovo je savršeno vrijeme da postavite neke nove ciljeve za poglavlje koje slijedi. Uostalom, postavljanje ciljeva je ključ za postizanje zadovoljstva; kako ćete inače znati da ste stigli na cilj? Zapišite svoje ciljeve i upotrijebite svoje nove resurse kako bi se približili njima.

Sada je vrijeme da uživate!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

76 CVIJET ŽIVOTA

SVETA GEOMETRIJA: CVIJET ŽIVOTA

Geometrijski crtež koji nas vodi unutar i van fizičkog postojanja

Sada se budimo iz sna, otresajući stara, ustajala uvjerenja naših umova i naslućujemo zlatno svjetlo nove zore koja stiže kroz prozore percepcije. Ova knjiga je jedan od tih prozora. U njoj Drunvalo Melchizedek, kroz tekstove i crteže, predstavlja prvu polovicu radionice Cvijet Života, osvjetljavajući misterije njegova nastanka, zašto je svijet stvoren na takav način i suptilne energije koje dozvoljavaju našoj svijesti da procvjeta u istinsku ljepotu.

Sveta Geometrija je forma u srži našeg bića i ukazuje na božanski red u našoj realnosti. Taj red možemo slijediti sve od nevidljivog atoma do beskonačnih zvijezda, a sebe pronalazimo na svakom koraku. Ova informacija je jedna staza, ali među recima i crtežima leži ženski dragulj intuitivnog razumijevanja. Tu iskru možete naslutiti u nekim od ovih provokativnih ideja: PRISJEĆANJE NA NAŠU DREVNU PROŠLOST Kako je pad Atlantide promijenio našu Realnost OTKRIVANJE CVIJETA Sveta geometrija, Sjeme Života, Zvjezdani Tetraedar, Valni Svemir.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here