Svatko od nas ima svoj karakterne osobine koje se najbolje pokazuju u odnosu prema voljenoj osobi.

Uvijek govori dobro o drugima…
Kako bi razumjeli što radimo ispravno, a što šteti odnosima, ponekad je potrebno bolje upoznati sebe, piše uspesnazena.com.

Pripremili smo test koji se sastoji od jednog pitanja i koje će otkriti kako se vaša osobnost razotkriva u ljubavi. Odaberite drvo koje vam se svidjelo na prvi pogled i pročitajte analizu:

1.

Vi ste vrlo emotivna i ekspresivna osobnost, koja može lako planuti, ali isto tako i se smiriti. U odnosima vi pokušavate zaintrigirati i privući pažnju.

U vašem odnosu ne ide sve glatko, ponekad se posvađate s partnerom. Ali, te nesuglasice samo jačaju vašu vezu, i dolazite do kompromisa.

Ne vjeruj svemu što misliš…

2.

Vi ste osoba koja teži ka redu i savršenstvu. Imate stroga pravila kojima se rukovodite kroz život. Vi ste nekonfliktni, ali spremni uzvratiti.

U odnosima s voljenom osobom težite liderstvu, ali ako to ne postignete, onda postajete ravnopravni partner, na kojeg se uvijek može osloniti u teškim trenucima.

3.

Vi ste nježna i meka osoba koja voli romantiku. Dosta se koncentrirate na sebe, ali možete poslušati i mišljenje drugih. Pokušavate pronalaziti kompromise.

U odnosima tražite jakog partnera. Puni ste ljubavi i energije, koja gasi sve negativne emocije i donosi mir vama, i onima koji vas okružuju.

Uvijek govori dobro o drugima…
4.

Vi ste razumna i uporna osoba. Ignorirate tuđe mišljenje i niste skloni vjerovati autoritetima. U odnosima sa suprotnim spolom, pokušavate napraviti neki plan za budućnost i postepeno ga provodite.

Vama odgovara dobra, jaka osoba koja će vas podržavati i pomagati u bilo kojim pothvatima.

5.

Ovakav oblik drveta biraju jake i odlučne ličnosti, ali koje su, u dubini duše, vrlo romantične i nježne. Sigurni ste u sebe, uporni, izdržljivi i razumni. U odnosima sa suprotnim spolom najčešće vi preuzimate inicijativu.

U obitelji su, osobe kao što ste vi, pouzdane i kreativne. Vi nikad nećete dozvoliti da monotonija ugasi emocije u vašoj zajednici.

uspesnazena.com

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.