Foto: meowgag.com

Ovaj test otkrit će određene dijelove vaše osobnosti, što uključuje vaš način djelovanja i razmišljanja te dati koristan savjet koji će vam donijeti sreću u životu!

Uvijek govori dobro o drugima…
Vi samo trebate odabrati jednog od ovih slonova i otkrit ćete što je to!

Slon # 1:

Vi ste diplomatični i duhovni. Volite imati ravnotežu u životu. Diskretni ste i znate kako ostati smireni tijekom sukoba.

Iako je diplomatski pristup vrijedan poštovanja, morate naučiti govoriti kako biste riješili sukob. Ne biste trebali bježati od vaših problema i morate naučiti vjerovati u druge ljude.

 Slon # 2:

Vi ste idealist i perfekcionist. Odgovorni ste i želite da sve ide besprijekorno. Imate svoje standarde, uvjerenja i principe i želite da svijet funkcionira u skladu s tim, piše Meow Gag.

Ponekad vam je teško prihvatiti mišljenje drugih. Ne volite promjene pa vas savjetujemo da budete malo fleksibilniji. Trebate prihvaćati inovacije i prihvatiti da povremeno možete napraviti pogreške.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Slon # 3:

Vi ste inteligentni i oprezni. Volite postojanost u svim aspektima vašeg života, čak i na emocionalnoj razini. Vi ste sistematizirali svoj život pa se bojite zaroniti u nove zadatke koji nisu u skladu s vašim “planovima”.

Zbog toga vam se savjetuje da otvorite svoj um i da se usudite malo više idealizirati.

Slon # 4:

Vi ste energična, inovativna i vesela osoba. Vi se volite prepustiti toku. Volite avanture i putovanja jer volite i cijenite život.

Ujedno uživate u dubokim iskustvima, jer možete mnogo naučiti iz njih. Svaka čast, samo naprijed!

Uvijek govori dobro o drugima…
Slon # 5:

Osjetljivi ste i nježni i osjećaji vladaju vašim životom. Iskreni ste i unatoč tome što vas ljudi ne cijene uvijek, jedinstveni ste.

Znate kako cijeniti dobro i loše u životu, ali s vremena na vrijeme morate naučiti reći “ne”.

Slon # 6:

Vi ste suosjećajna i odana osoba. Znate kako biti dobar prijatelj i velikodušno pomažete drugima.

Druge često stavljate na prvo mjesto, ali ne možete podnijeti nevjeru. Naučite se bez grižnje savjesti više zauzeti za sebe!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

49 HEMP RUKSACI

AKCIJA!!! - RUKSACI OD EKO KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.