Odaberite slonića koji vas najviše privlači, on vam donosi savjet koji će vam donijeti sreću u životu!

78
Slon # 1:

Vi ste diplomatični i duhovni. Volite imati ravnotežu u životu. Diskretni ste i znate kako ostati smireni tijekom sukoba.

Iako je diplomatski pristup vrijedan poštovanja, morate naučiti govoriti kako biste riješili sukob. Ne biste trebali bježati od vaših problema i morate naučiti vjerovati u druge ljude.

 Slon # 2:

Vi ste idealist i perfekcionist. Odgovorni ste i želite da sve ide besprijekorno. Imate svoje standarde, uvjerenja i principe i želite da svijet funkcionira u skladu s tim.

Ponekad vam je teško prihvatiti mišljenje drugih. Ne volite promjene pa vas savjetujemo da budete malo fleksibilniji. Trebate prihvaćati inovacije i prihvatiti da povremeno možete napraviti pogreške.

….

Slon # 3:

Vi ste inteligentni i oprezni. Volite postojanost u svim aspektima vašeg života, čak i na emocionalnoj razini. Vi ste sistematizirali svoj život pa se bojite zaroniti u nove zadatke koji nisu u skladu s vašim “planovima”.

Zbog toga vam se savjetuje da otvorite svoj um i da se usudite malo više idealizirati.

Slon # 4:

Vi ste energična, inovativna i vesela osoba. Vi se volite prepustiti toku. Volite avanture i putovanja jer volite i cijenite život.

Ujedno uživate u dubokim iskustvima, jer možete mnogo naučiti iz njih. Svaka čast, samo naprijed!

Slon # 5:

Osjetljivi ste i nježni i osjećaji vladaju vašim životom. Iskreni ste i unatoč tome što vas ljudi ne cijene uvijek, jedinstveni ste.

Znate kako cijeniti dobro i loše u životu, ali s vremena na vrijeme morate naučiti reći “ne”.

78
Slon # 6:

Vi ste suosjećajna i odana osoba. Znate kako biti dobar prijatelj i velikodušno pomažete drugima.

Druge često stavljate na prvo mjesto, ali ne možete podnijeti nevjeru. Naučite se bez grižnje savjesti više zauzeti za sebe!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

83 STONEWASHED JOGI TORBE

AKCIJA - Jogi boho torbe

Unikatne stonewashed torbe iz Nepala

Prekrasne ručno izrađene joga cross body torbe. Kako bi dobile autentičan vintage izgled, korišteno je više tehnika: vezenje, kukičanje, stone wash (ispiranje kamenom), razor cut (tehnika žiletom) i patchwork (spajanje komada). Neujednačene izblijedjele boje dobivene tehnikom ispiranja kamenom jedinstvena su značajka ovih torbi.

Karakteristike: joga stil, boho look, stonewashed, patchwork, razor cut

Duljina remena 100 cm / 1-2 vanjska zatvorena džepa na torbi ili remenu (ovisno o modelu) / Dimenzije: cca 35×40 cm / patentni zatvarač, odvojeni pretinac za mobitel / Pamuk 100%

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.