Odaberite prsten koji vam se najviše sviđa i saznajte nešto novo o sebi!

Ne vjeruj svemu što misliš…

Ni za koga nije tajna da žene vole nakit, posebno prstenje.

Pa, zašto onda ne saznati nešto novo o sebi, izabravši prsten, prenosi uspesnazena.com.

Svaka žena ima jedinstven ukus. Po stilu nakita kojeg bira može se dosta reći o njenom karakteru i naravi.

Prsten br. 1

Vi ste kraljica koja zna cijeniti sebe. Kraljica koja je otvorena, kako prema sebi, tako i u odnosu prema drugima. Ponekad vaši najbliži pate zbog vaše prilične surove iskrenosti, ali brzo vam opraštaju zahvaljujući vašem šarmu.

Vi ste jaka, i istovremeno, iskrena ličnost. Mnogi u vašem okruženju ne mogu odoljeti ovoj kombinaciji.

Ako vam je netko, zaista, simpatičan, on će osjetiti svu toplinu vašeg srca. Ako vam se čovjek ne sviđa, odmah ćete mu to dati do znanja.

Uvijek govori dobro o drugima…
Prsten br. 2

Teško je pronaći nekog ženstvenijeg od vas. Vi ste nježna, draga osoba, sanjar. Imat će sreće onaj muškarac kojem ćete pokloniti svoje srce. Najljepše ste u haljinama, jer one otkrivaju vašu prirodnu ljepotu.

Volite maštati, i vaša mašta, na čudesan način, postaje stvarnost. Često sanjate ostvarive snove. Možete šarmirati bilo kojeg muškarca koji vam se sviđa. Znate kako flertovati. Imate energije za dvoje.

Prsten br. 3

Ako ste odabrali ovu simpatičnu ukrasnu macu, znači vi ste kao mačka, živite istovremeno u dva svijeta. Ispunjava vas laka i topla ljepota. Vrlo ste jednostavna osoba, s vama je lijepo komunicirati i imate puno prijatelja.

Nakon susreta s vama, oni osjećaju emotivno izdizanje. Imate toplu energiju i velikodušno je dijelite. Zbog sve ove brige za dobrobit najbližih, često zanemarite sebe. Ne zaboravljajte uživati u svim mogućnostima koje vam pruža život.

75Prsten br. 4

Vi ste pravi lovac. Prepuni ste jake, divlje, blistave energije. Najvjerojatnije imate oči koje se teško zaboravljaju. Vaš pogled prodire pravo u dušu. Privlačite ljude koji žele komunicirati s vama. Pri tome, dopuštate bliskost samo s pojedincima.

Imate potpuno povjerenje samo u one s kojima ste bliski. Izdaju i preljub nikad ne opraštate. Vaš život izaziva nevjerojatno zanimanje. Često ste objekt tračanja, ali rijetko se to obazirete.

Prsten br. 5

Vi ste oličenje ljubavi. Najvažnija stvar u vašem životu je ljubav. Vi ste ushićeni svim što vas okružuje. To se odnosi na vaše voljeno zanimanje, posao, i naravno voljenog muškarca. Obiteljska atmosfera i udobnost je vaš stil, posebno ako postoji onaj s kim to možete podijeliti.

Imate šarmantan osmijeh, i u stanju ste pružiti radost bliskim ljudima. Cijenite svaki trenutak života i volite sitne, prijatne stvari. Za vas imaju veliki značaj različite sitnice za kuću, cvijeće, šalice, glazba …

Ne vjeruj svemu što misliš…

Prsten br. 6

Vi ste prava dama. Imate nevjerojatan okus, znate se predstaviti u najboljem svjetlu. Prijateljice vam se, vrlo često, obraćaju za savjete vezane za ljepotu. Mirni ste i pronicljivi. Vašem budnom pogledu neće promaći ni jedna skrivena tajna.

Pri tome, u vas se može imati povjerenja, nikad ne otkrivate tuđe tajne. Po prirodi imate fine, lijepe crte lica. Kod ljudi cijenite pouzdanost i umne kvalitete. Kad se zaljubljujete – to je jako, i na duže staze.

uspesnazena.com

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.