Foto: pixabay.com

Odaberite sliku koja vas najviše doziva. Ona koju odaberete nosi vam mudre savjete i smjernice za mjesec ožujak/mart.

atma.hr – 78
1.

Ovog mjeseca možete se usredotočiti na svoje emocije i raditi na njima. Sve što trebate učiniti je zapitati se kako emocije utječu na vaš život.

Prepuštate li se bijesu, ljutnji, tjeskobi i dopuštate li tim emocijama da preuzmu vodstvo? Zatvarate li se u sebe i nešto iznutra vam ne dopušta da zatražite pomoć?

Trebate naučiti živjeti s onim što vam se događa i pronaći način na koji ćete kanalizirati sve negativno, kako bi spriječili da ono utječe na vaš život.

Savjet: Nema ničeg lošeg u prepuštanju emocijama, ali potrebno je pronaći ravnotežu. Tehnike poput meditacije mogu vam pomoći da pronađete balans i toliko dugo željeni mir u sebi.

atma.hr – 39

2.

Mjesec može biti fantastičan za razmatranje vaših izbora.

Preispitajte sebe i sve što vam se dogodilo, sretno ili bolno i shvatit ćete na kraju razloge zašto se sve odvijalo na način kakav jest.

Shvatit ćete da je to magija života, da uvijek možemo birati i preuzeti odgovornost za posljedice.

Savjet: Kad prihvatimo svoje izbore svim srcem, postajemo svjesni, jer tada prestajemo žrtvovati sebe i možemo naučiti lekciju iz onoga što nam se događa, umjesto da ostanemo zakopani u jadikovkama i negativnoj energiji.

atma.hr – 78
3.

Ovaj mjesec posvetite istraživanju svoje osobnosti i svoje duše. Odbacite formalne etikete.

Provodite vrijeme sami sa sobom, u miru i tišini.

Zapitajte se radite li ono što vas čini stvarno sretnima ili živite samo dan za dan, dopuštajući da vas život baca u raznim smjerovima?

Savjet: Slušajte više vodstvo, nemojte se odupirati promjenama. Prihvaćajte ih s radošću, volite i prihvatite sebe.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

118 SUPERPRIVLAČITELJ

SUPERPRIVLAČITELJ

Metode za manifestiranje života iznad vaših najvećih očekivanja

Gabby Bernstein, autorica superpopularne knjige Univerzum ti čuva leđa u svojoj novoj knjizi ide korak dalje i otkriva nam svoje jednostavne i učinkovite metode za manifestiranje najdubljih želja i snova. U knjizi ćete saznati kako raditi manje i dobivati više, kako se opustiti se i vjerovati da vam ono što želite već stiže, svakoga dana osjećati radost i diviti se čudima i sinkronicitetu oko sebe.

Uz pomoć prokušanih duhovnih metoda, iskustava i pouka ove hvaljene i popularne autorice pronaći ćemo moć da i sami ostvarimo trajno zadovoljstvo i obilje

Cijena: 129 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here