Foto: spirtualposts.com

Ako ste odabrali kartu, čitajte dalje i pogledajte što to govori o vašem ljubavnom životu.

Uvijek govori dobro o drugima…
Ako ste odabrali …

Karta # 1

Karta koju ste izabrali je … Tarot karta Kraljica štapova!

Vaš odnos će se razvijati ako nastavite pokazivati ​​svoj interes prema vašem partneru!

Kraljica sjedi na prijestolju, u jednoj ruci drži štap, a cvijet suncokreta u drugoj. Ključne riječi ove karte su “sreća”, “strast” i “interes”.

Značenje karte

Ako ste u ljubavnoj vezi, trebate pokazati vašem partneru koliko vam je stalo. To je kao da uzgajate cvijet suncokreta iz sjemena. Ako više pažnje poklonite svom partneru, možete očekivati ​​pravu, duboku vezu, piše Spirtual posts.

Ti nisi ovo tijelo…

Pokušajte provesti više vremena zajedno, inicirajte duboke razgovore. Također, učinite nešto novo, otputujte na novo mjesto gdje ćete uživati u međusobnom društvu.

Cvijet suncokreta predstavlja “mogućnost susreta osobe iz snova”. Ako niste u vezi, budite hrabri i otvorite svoje srce za ljubav. Možda ćete započeti romantičnu vezu s osobom iz snova. Pazite da ta osoba ne bude posesivna.

Karta # 2

Karta koju ste izabrali je … Tarot karta Kola!

Strastvena ljubav poput plamena!

Mladi kralj vozi se na kolima. Ovaj kralj poduzima akciju s jasnom svrhom. Broj 7 na ovoj karti označava “sudbinu”.

Značenje karte

Ova karta predstavlja “akciju” i “stjecanje”. Možete očekivati ​​strastvenu ljubav.

Ako ste u vezi, ova karta govori da je vaš partner potpuno zaokupljen vama. Vas dvoje se duboko volite. Međutim, pazite da se ne izgubite u ljubavi.

77

Ako ste samac, doživjet ćete sudbinski susret. Sviđa vam se netko, ali teško vam je izraziti svoje istinske osjećaje? Nemojte se bojati! Trebate izražavati svoju ljubav koliko god možete osobi do koje vam je stalo!

Karta# 3

Karta koju ste izabrali je … Kralj mačeva!

Vi ćete preuzeti vodstvo u vezi!

Zamišljen čovjek sjedi na prijestolju. Zlatna kruna na glavi i štit u desnoj ruci pokazuju da je car. Ova karta pokazuje strpljivu, snažnu osobu.

Uvijek govori dobro o drugima…
Značenje karte

Ova karta predstavlja autoritet, moć i strpljenje. Ako ste u vezi s nekim, preuzimate vodstvo. Sve će ići kako očekujete. Ali, trebali biste biti oprezni. Kao što znate, komunikacija i dobra ravnoteža važni su u vezi.

Ako ste sami i sviđa vam se netko, uskoro ćete osvojiti srce te osobe!

Ako mislite da je to prava osoba za vas, učinite sve što možete kako biste osvojili njeno srce. S druge strane, ako ste odlučili odustati, mogli biste sve lako zaboraviti. Sve ovisi samo o vašoj odluci!

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

49 HEMP RUKSACI

RUKSACI OD EKO KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.