Foto: mysticalraven.com

Naše više sebstvo je uvijek uz nas i vodi svakog od nas. Ali kako primamo poruke i smjernice od njega? Jedan način uključuje alate za proricanje, poput ovih mandala.

OGLAS 78 300×600 centriran
Evo što trebate učiniti kako biste preuzeli svoju poruku:

1. Duboko udahnite

2. Usredotočite se na područje iznad vaše glave (svoju krunsku čakru)

3. Odaberite kristalno zlatnu mandalu koja vas zove

4. Odvojite neko vrijeme za svoju individualnu poruku da u potpunosti rezonira s vama

Iako postoje 3 simbola za odabir, tumačenje za svaku osobu bit će drugačije i rezonirat će s njenom individualnom životnom situacijom.

Ako ste odabrali kristalnu zlatnu Mandalu # 1

77

Sjeme koje je zasađeno danas imat će fantastičan potencijal za vas u dalekoj budućnosti.

Za ovu ideju/sjeme će trebati dosta vremena, planiranja i strpljenja, piše Mystical raven.

Dopustite da detalji dođu k vama bez forsiranja da ova sjajna prilika dođe do ostvarenja prije nego što je vrijeme.

Kakav način da započnete dan!

Budite se sa znanjem da postoji bezbroj mogućnosti na vašem pragu koje samo čekaju da ih pustite u svoj život.

39

Ako ste odabrali kristalno zlatnu Mandalu # 2

U redu, vrijeme je da odustanete od stvari za koje znate da vas „spuštaju“.  Svi mi imamo različite poroke; kofein, pušenje, pijenje, drama … itd. Svi imamo nešto što radimo ili u čemu sudjelujemo, a za što znamo da nije dobro za dušu.

Danas je savršen dan za preusmjeravanje tog nezdravog ponašanja. Zamijenite ga s nečim pozitivnim, s nečim što je dobro za dušu.

Ako se već dugo družite s negativnim ljudima ili ih trpite, možda je sada vrijeme da se udaljite od te drame. To vašoj duši nije potrebno. Hranite svoju dušu, a ne svoj kaos.

77

Ako ste odaberali kristalnu zlatnu Mandalu # 3

Danas je za vas dan presude, ali ne na apokaliptičan način. Vrijeme je da počnete preuzimati više odgovornosti u svom životu. I iako s vremena na vrijeme to može biti pomalo zastrašujuće, ne dopustite da vas to spriječi da živite život koji zaslužujete.

Što to znači? Pa, to znači nekoliko stvari:

1. Započet ćete novu fazu u svom životu.

2. Arhanđeo Gabriel je s vama u ovom trenutku.

3. Možete se očistiti od posljedica vašeg lošeg djelovanja, ako uzmete vremena za ulazak u razmišljanje i preuzmete odgovornost za svoje postupke i neaktivnosti.

39

Kako budete preuzimali odgovornost za svoj život i prihvaćali stvari kakve jesu u sadašnjem trenutku, iscjeljivat ćete se, očistiti, otpustiti negativnu karmu i stvoriti dobru/pozitivnu karmu u svom životu.

Ključ je ovdje da ne ponovite ono što ste radili prije nego što ste započeli raditi na promjeni. Nastavite se kretati prema naprijed!

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

49 HEMP RUKSACI

HIMALAYAN 100% HEMP - RUKSACI OD KONOPLJE

klikni na sliku za uvećanje

Budi eko, budi cool!

Otkrij u ATMA webshopu veliki izbor modernih ruksaka od konoplje, dostupnih u izobilju boja i bogatog dizajna! Svaki ruksak je napravljen od eko konoplje, ručno izrađen u Nepalu.

Konoplja je izuzetno čvrsta, „diše“ i upija vlagu s tijela dok istovremeno sadrži antibakterijska i antimikrobna svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Konoplja neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava. Trajnost do 10 godina!

Svaki ruksak sadrži i odjeljak za laptop do 38 cm veličine, ruksaci imaju mekane, pamukom podstavljene remene i dio koji dodiruje leđa. Ruksak ima višestruke džepove te dva bočna pretinca za boce.

Prethodna objava7 stvari koje nikada ne treba reći muškarcu
Slijedeća objava3 horoskopska znaka koja do kraja listopada čeka velika promjena
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.