„Ljubav je najvažnija stvar i svi mi moramo postati glasnici te božje ljubavi. A da bismo to postali, moramo najprije shvatiti koliko je to važno, jer svijet će se promijeniti jedino ljubavlju. Samo uz pomoć ljubavi ponovno će se uspostaviti mir i sklad.“

– Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Dolazak Paramahamse Sri Swamija Vishwanande, prosvijetljenog duhovnog učitelja, u Hrvatsku 10. i 12. prosinca 2017. u Split i Rijeku, bio je vrlo posjećen događaj, popraćen bogatim duhovno- kulturnim sadržajima i izuzetna prilika i događaj za sve one koji već godinama prate njegov rad i životnu misiju, ali i za sve one koji su ga tek upoznati.

Svake godine Paramahamsa Vishwananda posjeti brojne države svijeta na nekoliko kontinenata, kako bi ohrabrio ljude da prepoznaju univerzalnu ljubav koja se nalazi u svakom ljudskom biću i da probudi njihovu sposobnost da izraze tu ljubav u svom svakodnevnom životu.

Svaki njegov posjet pojedinoj zemlji postaje pravi međukulturalni i međunarodni događaj koji privlači sudionike iz svih okolnih zemalja, pa i šire.

Nakon posjete Hrvatskoj, Paramahamsa Vishwanada će održati darshan 16. prosinca u Mariboru, u Sloveniji, kojem će prethoditi satsang 14. prosinca u Ljubljani, što je posebna prilika za sve prisutne da prime osobni blagoslov Paramahamse Vishwanande te da prisustvuju pjevanju duhovnih pjesama iz različitih tradicija i čuju vrlo nadahnjujuće govore.

Dođite i doživite blagoslov darshana!

Darshan u Mariboru 16. prosinca 2017.

Mjesto održavanja: UNIVERZITETNI ŠPORTNI CENTER
LEONA ŠTUKLJA, Koroška cesta 130, Maribor, Slovenija

Početak održavanja: 16 sati, a ulazak u dvoranu od 15 sati.

Prijave na: http://www.bhaktimarga.si/events/event/darsan-maribor/

Za darshan u Mariboru, za prijave do petka 15. prosinca u 12 sati organiziran je prijevoz iz Zagreba, više informacija na:+385 95 8465 988 – Sonja.

Darshan je besplatan, a sve donacije su dobrodošle!

„Svrha tvog života je jedino da zadobiješ Božju ljubav,  i u trenutku kada je zadobiješ, dobivaš sve.“

– Paramahamsa Vishwananda

Za sva dodatna pitanja i registraciju za događanja u Ljubljani i Mariboru kontaktirajte:

Telefon: +386 31 678 323 (Geeta)
Email: [email protected]
www.bhaktimarga.si

Prethodna objavaNumerološka prognoza od 14.12. do 17.12.: Odlične energije – osim subote!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 15.12.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.