Željni ste odmora, malo mira i novih znanja? Željni ste prodisati, opustiti se nakon ovog stresnog perioda uzrokovanog Corona virusom, potresima i drugim vama aktivnim izazovima?

Nađite svoj odmor za dušu (i tijelo) na otoku Ižu, u Hotelu Korinjak koji je prvi hotel na Jadranu specijaliziran za holističke, individualne i grupne programe osobnog (samo)razvoja uma, tijela i duše. Posebnost ovog hotela i kampa, koji je njegov sastavni dio, jest vegetarijanska prehrana mediteranskih okusa, pripremljena od svježih namirnica.

Hotel Korinjak je destinacija koja već godinama u ljetnim mjesecima okuplja sve one koji traže odmak od posla, stresa i svega što ih opterećuje. Sama lokacija hotela Korinjak je snažna energetska točka u zelenoj oazi na samoj obali mora.

Program pod nazivom Odmor za dušu koji provodi hotel, čine različite radionice, svakodnevne meditacije, meditativne šetnje, jutarnja joga, gong kupke, izleti i večernja druženja.

Ove godine i Životna sanjaonica u sklopu tog programa nudi svoju radionicu pod nazivom NLP – FIRST STEP u periodu od 11. – 18. srpnja.

Na radionici ćete naučit osnove NLP-a, naučit ćete kako donositi odluke, kako se riješiti strahova i blokada, kako razumjeti druge, kako komunicirati s lakoćom i kako mirno rješavati konflikte. Dobit ćete lagane alate za svakodnevnu primjenu kojima ćete si „olakšati život“ i s lakoćom prolaziti različite izazove. Naučit ćete opušteno koračati kroz život.

Uz to odmorit ćete se i zabavit u dobrom društvu, uživati u šetnjama predivnom prirodom i u zdravoj prehrani (uključenoj u polupansion), opustit se uz svakodnevne meditacije i gong kupke, možda se odlučite za vožnju čamcem po okolnim uvalama, pozdravit ćete Sunce na izlasku, upoznati nove ljude i ponajviše… upoznati sebe.

Ja sam Irina Kacian Ivetić, certificirani sam NLP trener, NL Coach, Wingwave coach i Theta Healing praktičar. Cijeli život radim u obrazovanju te posebno uživam u pomaganju drugima kroz razne radionice, edukacije i individualne tretmane kojima pristupam otvorenog srca i uma i u tome nalazim svoju svrhu.

Može li bolje?

Uvijek može. Svakog polaznika Životna sanjaonica daruje jednim individualnim tretmanom tijekom boravka na Ižu.

Pridružite nam se! Veselim se druženju s vama!

Cijena 6-dnevne radionice NLP First Step je 80€, a informacije o boravku možete pronaći na: http://korinjak.com/

Rezervaciju smještaja i prijavu na radionicu NLP First Step možete obaviti na: http://korinjak.com/kontakt/ ili na mail: [email protected]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here