Ogrlica Dark woman 1

Ova predivna ogrlica izrađena je od perli oniksa, pahuljičastog opsidijana i koralja (8 mm), s koraljnim ukrasom i elementima tibetanskog srebra. Koralj potiče vitalnost, inicijativu i hrabrost. Opsidijan pruža snažnu zaštitu i uklanjanja negativnost. Oniks oslobađa od tuge i smanjuje stres.

atma.hr – 45

Opsidijan je kamen bez granica i ograničenja.

Djeluje vrlo brzo i velikom snagom. Olakšava povratak u prošlost i iscjeljuje bolne emocije ili traume koja je još uvijek imamo u sadašnjosti. Pruža duboko iscjeljenje duše. Pruža snažnu zaštitu, te je odličan za uklanjanje negativnosti. Također je odlična zaštita od psihičkih napada.

Snažan je čistač psihičkog smoga stvorenog unutar aure, te je odličan kristal za duhovni ili iscjeljujući rad. Ima snažna metafizička svojstva koja će vas štititi protiv negativnosti, a energija ovog kamenja može stimulirati dar proroštva.

Blokira psihičke napade i apsorbira negativne energije iz okoline. Izvlači mentalni stres i napetost. To potiče rast na svim razinama, pozivajući istraživanje nepoznatih i otvaranje novih horizonata. Donosi jasnoću uma i briše konfuziju. Promiče osobine samilosti i snage.

Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kad je potrebna. Koristan je za naročito osjetljive ljude. Blokira psihičke napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje.

Ovaj kamen stimulira rast na svim razinama. Tjera na istraživanje nepoznatog, otvarajući nove horizonte. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja. Potiče kvalitete suosjećanja i snage.

Olakšava otpuštanje starih ljubavi i pruža podršku tijekom preobražaja. Probija mentalne barijere i razgrađuje mentalno uvjetovanje. Može sakupiti rasutu energiju i potaknuti emotivno oslobađanje.

Koralj predstavlja element vatre i zrači životnom energijom.

Simbolizira ljubav, odanost i vjernost. Njegova jarka crvena boja stimulira zemaljske čakre, budeći u nama senzualnost, strast i želju za uživanjem. Crveni koralj je simbol vitalnosti, inicijative i hrabrosti. Omiljeni je odabir strastvenih osoba koje vole avanturu i izazove.

Osoba pod njegovim utjecajem ima visoko samopouzdanje i uvijek je spremna uhvatiti se u koštac sa izazovima koje život nosi. Donoseći spontanost, koralj otklanja strah od budućnosti i usidrava pažnju u sadašnji trenutak.

Prema vjerovanjima, ovaj neodoljivi kamen veže se uz sreću u braku pa su se djevojke prije udaje nerijetko ukrašavale upravo koraljnim nakitom.

Simbol je materinstva te bi ga svaka buduća majka trebala nositi na sebi. Štiti plod u maternici i njegov zdravi razvoj. Crvena boja ljubavi utječe emotivno na dijete i poslije poroda te ga prati cijeli njegov život.

Koralj je odličan odabir za sramežljive osobe koje ne vole biti u centru pažnje. Pomaže nam prihvatiti sebe, svoje želje i potrebe i potiče izražavanje istih.

Također, pomaže utjecajnim osobama i vođama, jer budi prikrivenu zavodljivost i pomaže da naša riječ dopre do drugih.

Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage. Pruža podršku u teškim ili zbunjujućim okolnostima i u periodima teškog mentalnog ili fizičkog stresa.

Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

Ogrlica Dark woman

Ogrlica Dark womanPerle oniksa, pahuljičastog opsidijana i koralja (8 mm), s koraljnim ukrasom i elementima tibetanskog srebra.

Koralj potiče vitalnost, inicijativu i hrabrost. Opsidijan pruža snažnu zaštitu i uklanjanja negativnost. Oniks oslobađa od tuge i smanjuje stres.

Dužina: 44 cm

 Cijena: 240 kn