160×600 text-47 lijevo

Fuksit budi radost djeteta u vama, podsjeća vas da je vaša mladenačka vitalnost posljedica ravnoteže stava srca i uma.

Fuksit razvija kreativnost, inspiraciju, sposobnost rješavanja problema, intuiciju i zauzimanje pravilnog stava. Položen na srčanu čakru, povezuje intelekt uma sa srcem i emocijama.

Fuksit vam dozvoljava da koristite darove uma i da istovremeno budete vođeni srcem i osjećajima.

Fuksit je sposoban intelektualno znanje pretvorit u  praktičnu vrijednost. Pomaže u razumijevanju vaših interakcija sa drugim ljudima, pogotovo kod rješavanja osnovnih životnih potreba. Čini vas svjesnim okoline i otpornim na vanjski pritisak.

Fuksit ublažava problem nesanice, otklanja emocionalni šok, razvija smisao za humor, pojačava samopoštovanje i ukupnu izdržljivost cijelog organizma.

Fuksit pojačava imunitet i otpornost cijelog organizma. Smanjuje upale, izbacuje štetne i otrovne materije iz organizma. Djelotvoran je kod sunčanice i opekotina od Sunca. Ublažava posljedice štetnog zračenja.

Pomaže kod kožnih bolesti kao što su svrab, alergija, osip. Učvršćuje kralježnicu, a tijelu daje savitljivost. Fuksit prilikom kristaloterapije i samoiscjeljenja pojačava energije ostalih kristala u svojoj blizini i ubrzava iscjeljujući proces. Otklanja blokade izazvane viškom energije.

Žad je simbol čistoće i smirenosti.

Vjeruje se da privlači sreću i prijateljstvo. Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um. Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja. Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah.

Može biti izvrsni pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti. Zbog svoje opće učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen. Još od drevnih vremena smatra se kraljevskim kamenom, pa se kao takav i koristio u mnogim civilizacijama.

Jedan je od nekoliko kristala koji imaju veoma jake iscjeliteljske moći. Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj. Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal. Jača auru.

Ogrlica Magdalena

Perle zelenog i ružičasto zelenog žada uz ukrasni fuksit privjesak s elementima tibetanskog srebra.

Dužina: 47 cm

Cijena: 250 kn

Prethodna objava16.10. Zagreb – Jasmina Kovačev: EFT Grupni tretman
Slijedeća objavaTranscendiranje misli sljedeći je korak u ljudskoj evoluciji
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here