Ogrlica “Maštanje o ljubavi” – Ametist i Gorski kristal

3737

Moćna i prekrasna ogrlica od perli ametista u kombinaciji s nepravilnim oblicima ametista i štapičastim kvarcom, dužine 49 cm.

160×600 text-45 desno

Više:

Ametist je kamen duhovne čistoće, mudrosti i meditacije. To je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. Gorski kristal (kvarc) je  univerzalni iscjeliteljski kamen – kamen blagostanja, zdravlja i sreće. On apsorbira, pohranjuje, otpušta i regulira energiju i odlično uklanja blokade.

Ametist je kamen duhovne čistoće, mudrosti i meditacije. To je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno je moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija.

Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost.

Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav. Ametist je prirodni sedativ, blokira geopatogena zračenja i negativne energije okruženja. Njegov mir razvija viša stanja svijesti i meditaciju. Ametist ima snažne iscjeliteljske i pročišćavajuće moći, motivira duhovnu svjesnost.

Smatra se da je Ametist kamen most između Zemlje i Neba, između duha i duše. On je kamen pročišćavanja, koji u nama probuđuje odlučnost odbacivanja starih navika koje nas koče u duhovnom i duševnom razvoju. Podržava stvaranje novih ideja i dodaje im motivaciju za razvoj.

Učinkovito ublažava strah, ljutnju, harmonično ujedinjuje različite energije, harmonizira ljubavni život u vezi između muškarca i žene. Vjeruje se da pomaže u komunikaciji s anđelima i razvija telepatiju.

Tradicionalno se nosio da bi spriječio pijanstvo i može otrijezniti od pretjerane neumjerenosti i fizičkih strasti. Ametist je izuzetno koristan za um, za smirenje i motivaciju. Pri meditaciji, preusmjerava misli od svakodnevice prema smirenosti i dubljem razumijevanju.

Pomaže kada je previše aktivan um uzrok nesanice, štiti i od kroničnih noćnih mora. Ametist popravlja memoriju i pojačava motivaciju, čineći vas sposobnijima da postavite realistične ciljeve. Dovodi u ravnotežu naše uspone i padove, potpomažući emotivno fokusiranje. Otpušta ljutnju, bijes i anksioznost. Smanjuje tugu i bol, pomaže prihvaćanje gubitka. Čisti auru i transformira negativnu energiju, stimulira krunsku i grlenu čakru.

Gorski kristal (kvarc) je  univerzalni iscjeliteljski kamen – kamen blagostanja, zdravlja i sreće.

On apsorbira, pohranjuje, otpušta i regulira energiju i odlično uklanja blokade. Njegov puni energijski spektar aktivira sve razine svijesti. Pojačava energiju i iscjeljenje.

Poravnava našu svijest sa snagama Svemira, pomažući svakome od nas da pronađe svoje vlastito unutrašnje svjetlo, koje nas povezuje sa Univerzalnim svjetlom. Pomaže u liječenju od trauma, strahova i drugih psihičkih smetnji.

Ublažava bijes, ljutnju i osjećaj krivnje. Također, usklađuje sve čakre i utječe pozitivno na rad hipofize i epifize. Uravnotežuje emocije. Prima, aktivira, pohranjuje, prenosi, transformira i pojačava energiju, uključujući misli i informacije. Kirilianova fotografija je pokazala da držanje kvarca u rukama udvostručava vaše biomagnetsko polje.

Na duhovnom nivou, ovaj kristal podiže energiju do najvišeg mogućeg nivoa. Pošto sadrži sve moguće boje, prozirni kvarc djeluje na svim nivoima postojanja.  Pojačava izvanosjetilne sposobnosti i povezuje vas s vašom duhovnom svrhom. Kvarc je najefikasniji prijemnik za programiranje.

Čisti kvarc može se programirati za mnoge svrhe. Izvrstan je za meditaciju, telepatiju, spoznaju uvida. Pojačava imunitet, snagu, imaginaciju, snove. Može se koristiti s mnogim drugim kristalima jer dozira njihove energije. Nazivaju ga i ogledalom duše, zato što uvijek zrači onako kako se osjećate iznutra.

Ukoliko ste ste negativni, neraspoloženi, pod stresom – kristal će se zamagliti, može čak i potamniti i promijeniti boju. Gorski kristal trebao bi biti u svakom domu, gdje pročišćava energiju, poboljšava međuljudske odnose unutar obitelji. Apsorbira energiju drugih ljudi, zato ga uvijek držite uz sebe kada ste u kontaktu s nekim tko vam crpi energiju.

On štiti našu auru (energetski omotač) od negativnih utjecaja. Nazivaju ga i kamenom snage. Donosi inspiraciju, kreativnost, nove ideje. Pozitivno djeluje kod najtežih oboljenja i stimulira oporavak, vraća snagu, daje energiju i nadu u bolje sutra.

Ogrlica “Maštanje o ljubavi”

Perle ametista u kombinaciji s nepravilnim oblicima ametista i štapičastim kvarcom.

Ametist je kamen duhovne čistoće, mudrosti i meditacije.

Gorski kristal (kvarc) je  univerzalni iscjeliteljski kamen – kamen blagostanja, zdravlja i sreće.

Dužina: 49 cm

Cijena: 250 kn

1 KOMENTAR

  1. pročita san danas članak u slobodnoj o vašem radu i govorin sebi aj ka interesantno, pošto bi stvarno tia poradit na svojoj prehrani..
    ajde da vidin kakva im je web stranica.. nisam ni uša, odma na naslovnoj “numerologija-šta znači vaš datum rođenja” i slične budalaštine + proizvodi iz web shopa..
    možda i imate kvalitetnih tekstova, ali kako vas jednostavno nije sram pisat ovakve gluposti i prodavat to ljudima za 250 kuna, top shop je 0 za vas s obziron koliko sranja možete proizvest u opisu za jedan beskoristan proizvod. sramite se!!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here