Gorski kristal je kamen blagostanja, zdravlja i sreće.

On apsorbira, pohranjuje, otpušta i regulira energiju i odlično uklanja blokade. Njegov puni energijski spektar aktivira sve razine svijesti. Kristalna struktura kvarca sadrži sve elemente stvaranja i stoga simbolizira cjelovito biće i “Božje bijelo svijetlo na Zemlji”.

Vjeruje se da je Herkul bacio kristal istine s Olimpa i on se razdrobio u milijun komada koje mi danas nalazimo kao Gorski kristal. Gorski kristal se može koristiti za iscjeljivanje, punjenje energijom ili čišćenje.

Gorski kristal apsorbira sunčevu energiju i životnu energiju koja se nalazi u cvijeću, drveću i ostalim biljkama. Priziva božansku svjetlost i skladišti svu tu energiju koju oslobađa u tijeku iscjeljenja. Pojačava meditaciju i jača djelovanja u alfa stanju. Potiče moć vizualizacije, vidovitost i donosi pojačane i jasne snove.

Zbog svog savršenog djelovanja primanja informacija i programa, savršeno čisti, harmonizira i štiti osobu, neutralizirajući sva negativna djelovanja.

Prerađuje negativnu energiju u pozitivnu. Dobar je za unos informacija koje se fokusiraju na zaštitu čovjeka i njegove aure. U nedostatku najadekvatnijeg kristala može zamijeniti bilo koji kristal.
Smiruje emotivnu napetost, harmonizira duhovnu stranu kao i fizičku, dovodi do emocionalnog samoisceljivanja, jača fizičku snagu.

Koristan je kod nedostatka apetita, za čišćenje aure, balansiranja energije, za  pravilan rad crijeva i detoksikaciju. Povećava imunitet i snagu, te pozitivno djeluje na sve organe i bolesti. Čisti krv, krvne žile, usklađuje rad srca i tlak.

Dobar je protiv otečenosti ruku, osipa i oteklina, pomaže kod paraliza, omekšava kožu, poboljšava percepciju duhovne razine, otklanja blokade,  štiti od tumora i karcinoma. Dobar je za meditaciju, energiju molitve, za smirenost, za kreativnost i za jačanje.

Vrlo je važan za duhovnost i za poticanje vidovitosti.

Gorski kristal čišćenje:

Gorski kristal čisti se nekoliko minuta pod mlazom tekuće vode ili preko noći u posudi s vodom. Nekad se preporučuje gorski kristal stavit uz Hematit kako bi se ispraznio ili očistio.

Gorski kristal punjenje:

Gorski kristal puni se direktno i neograničeno na suncu.

miniOgrlica od gorskog kristala – Ice

Ogrlica je napravljena od lijepo brušenih kuglica i kockica Gorskog kristala i metalnih dijelova od tibetanskog srebra.

Širina: 0.60 cm – 1.80 cm

Dužina : 50.00 cm

Cijena: 170 kn

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 22.10.2016.
Slijedeća objava7 pametnih psiholoških trikova pomoću kojih ćete prestati odgađati važne stvari!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.