Perle žada (8 mm) boje lavande s privjescima i elementima tibetanskog srebra. Žad je jedan od nekoliko kristala koji imaju jake iscjeliteljske moći.

atma.hr – 75Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj. Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal.

Vjeruje se da privlači sreću i prijateljstvo. Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um. Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja.

Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah.

Može biti izvrstan pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti. Zbog svoje opće učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen.

Još od drevnih vremena smatra se kraljevskim kamenom, pa se kao takav i koristio u mnogim civilizacijama. Jača auru. Vjeruje se da donosi dug i plodan život. Jača energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

Ogrlica Žad boje lavande

Perle žada (8 mm) boje lavande s privjescima i elementima tibetanskog srebra.

Žad je jedan od nekoliko kristala koji imaju jake iscjeliteljske moći.

Jača auru. Vjeruje se da donosi dug i plodan život. Jača energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

Dužina: 50 cm

Cijena: 250 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here