Perle zelenog žada u kombinaciji s tibetanskim srebrom i sedef školjkom u obliku novčića. Žad je kamen ravnoteže i iscjeljenja, privlači sreću i prijateljstvo. Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um, odašilje nježne smirujuće vibracije.

atma.hr – 45

Žad je kamen ravnoteže i iscjeljenja. Vjeruje se da privlači sreću i prijateljstvo. Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um, odašilje nježne smirujuće vibracije, stoga je idealan za meditaciju. Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja.

Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah. Može biti izvrstan pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti.

Zbog svoje opće učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen. Još od drevnih vremena smatra se kraljevskim kamenom pa se kao takav i koristio u mnogim civilizacijama.

Jedan je od nekoliko kristala koji imaju veoma jake iscjeliteljske moći. Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj.

Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal. Jača auru.

Zeleni žad se može koristiti za harmoniziranje veze koja ne funkcionira. Donosi sreću i čuva od zla. Također, vjeruje se da donosi dug i plodan život. Jača  energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

Smanjuje nervozu, psihoze, lupanje srca i aritmiju, liječi depresiju i melankoliju. Sprječava noćne more i probleme s očima, pomaže kod probavnih problema i problema s bubrezima. Umiruje živčani sustav i usmjerava strast na konstruktivan način.

Sedef (Majka bisera) –  unutrašnji sloj biserne školjke – simbol je svetosti i Carstva Nebeskog.

Pomaže pri osvajanju plemenitih duhovnih visina. Oživljava ga koža i šarm one koja se kiti njime.

Posjeduje ljekovita svojstva.

Ogrlica Zeleni žad i sedef

mini-2Perle (10 mm) zelenog žada u kombinaciji s tibetanskim srebrom i sedef školjkom u obliku novčića.

Žad je kamen ravnoteže i iscjeljenja. Vjeruje se da privlači sreću i prijateljstvo. Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom.

Dužina: 50 cm

Cijena: 250 kn