Narukvica je izrađena od poludragog kamena oniksa u sjajnoj crnoj boji i vintage srebrenim Om detaljem, nanizano na gumicu. Ima snažno zaštitno djelovanje kod utjecaja negativnih energija, a ujedno jača osobne pozitivne snage uma, koncentraciju, fizičke snage, izdržljivost i emotivnu stabilnost.

atma.hr – 61
Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage. Povezanost oniksa s cjelinom fokusira vašu energiju i usklađuje je s višom silom, pristupanjem višem vodstvu.

Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost. Potpomaže učenje lekcija, daje samopouzdanje, pomaže kod apsorpcije energije iz svemira, energije koja je potrebna za liječenje i za ostale svrhe.

Dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela. Pruža podršku u teškim ili zbunjujućim okolnostima i u periodima teškog mentalnog ili fizičkog stresa.

Ima snažno zaštitno djelovanje kod utjecaja negativnih energija, a ujedno jača osobne pozitivne snage uma, koncentraciju, fizičke snage, izdržljivost i emotivnu stabilnost. Koristi se u radu s čakrom uma.

atma.hr – 61
OmLove elegantna narukvica za snagu i oštrinu uma

manjaaNarukvica je izrađena od poludragog kamena oniksa u sjajnoj crnoj boji i vintage srebrenim Om detaljem, nanizano na gumicu.

Crni oniks ima snažno zaštitno djelovanje kod utjecaja negativnih energija, a ujedno jača osobne pozitivne snage uma, koncentraciju, fizičke snage, izdržljivost i emotivnu stabilnost. Koristi se u radu s čakrom uma. Om je simbol sveprožimajuće i sveprisutne Božanske energije i milosti, koja se nalazi u svemu u univerzumu, kao i u nama.

Dužina: 17 cm

Cijena: 100 kn – Kupi ovdje