Pranic healing ili iscjeljivanje pranom je drevna znanost i umjetnost iscjeljivanja koja koristi pranu, ki, životnu energiju za iscjeljivanje cjelokupnog tijela. Ujedno koristi manipulaciju životne energije i bioplazmatske tvari pacijentovog tijela. Pranic healing je bio poznat pod nazivima medicinski qigong (ki kung ili ki healing), psihološko iscjeljivanje, vitalno iscjeljivanje, tereputski dodir, polaganje ruku, magnetsko iscjeljivanje, sudbinsko iscjeljivanje i karizmatično iscjeljivanje.

Grand master Cho Kok Suo razvio je Pranic healing koji je znanstveno provjeren i potvrđen sustav energetske medicine.

Pranic healing je jednostavan, moćan i djelotvoran sistem iscjeljivanja bez dodira.

Kako bismo malo više ljudi u Hrvatskoj informirali što ustvari Pranic healing je i koje metode i tehnike iscjeljivanja se koriste organizirali smo ovaj Zoom meeting u formi jednog besplatnog uvodnog predavanja uz meditaciju dva srca.

Meditacijom dva srca ciljano postižemo razvoj ljudskog i duhovnog srca, čistimo čakre i auru efektom protoka božanske duhovne energije te tako stvaramo unutarnji i vanjski mir i harmoniju. Meditacijom se postiže postepeni razvoj i širenje svijesti.

Zoom predavanje i meditacija dva srca će se održati u četvrtak 07. listopada 2021. godine s početkom u 19,30 sati i planirano je trajanje do sat vremena.

Predavanje i meditaciju će nam održati dr. Prashant.

Dr. Prashant vodi tečajeve velikog majstora Choa Kok Suia već 13 godina. Pranic healing podučava u Indiji i raznim državama Europe. Dr. Prashant je doktor homeopatije i vrlo je uspješan u povezivanju homeopatije i metode Pranic healinga. Već mnogo godina pomaže pacijentima sa zdravstvenim problemima i mnogim bolestima. Redovito pohađa GMCKS Arhatic yoga ašram u Indiji i asistent je u obuci instruktora pri stjecanju službenog certifikata. Voli putovati i svake godine pohađa vikend programe arhatske yoge po cijelom Svijetu. Učio je i klasično indijsko pjevanje jer posjeduje veliku ljubav i strast prema glazbi.

Poveznica za događaj:
https://us02web.zoom.us/j/82761862075…

Meeting ID: 827 6186 2075

Passcode: 007

Predavanje i meditacija će se održati na engleskom jeziku i biti će organiziran prijevod na hrvatski jezik.

Unaprijed se veselimo da se vidimo!

Namaste,
dr. Prashant & Valentina

Za sve dodatne informacije kontakt:
Valentina, 098/394-318;
[email protected]