Art: Mario Sánchez Nevado

Ona je dio čopora, ali uvijek živi i eksperimentira na rubu.

Uvijek gleda gdje može umaknuti.

Ona slijedi – ali ako bolje pogledate, ona tiho rezbari svoju rutu.

Lagano, lagano se kreće.Ali ona ne treba biti podcijenjena; iako je skromna, žestoko će zaštiti svoj čopor.

Za sada je ona podređena prilagodbi, iako se približava vrijeme kada će sjajiti i uskoro će se uzdignuti.

Neki će je pogrešno shvatiti.  Misle da je komplicirana, čudna i gledaju na nju kao na izazov.

Ali oni gube svoje vrijeme ako misle da će je zavarati sa svojim egoističnim igrama.

Ona će se boriti i pustiti da misle da su superiorniji kako bi osvojili bitku … za neko vrijeme. Ali zna da oni neće osvojiti psihološki rat.

Jer ona je buntovna sila sa šapatom koji je snažniji od uragana.

Ona formira mišljenje svakoga tko prelazi njezinu putanju i susreće se s njenim treperavim pogledom.

Njena iskonska ljepota je nevjerojatna, drevna zvjezdana svjetlost koja se ljeska na planini i prenosi njene proturječne emocije ponoćnom Mjesecu.

Bila je povrijeđena, zlobno napadnuta i zato je oprezna. Zbog toga se pokušava kretati kako bi izbjegla opasnost od borbe s onima koji je muče i ismijavaju.Ali nemojte se prevariti misleći da je njezin povrijeđeni stav slabost ili strah; ona ima olujnu crtu karaktera koja pulsira kroz njezine vene, a zastrašujuća vatra bjesni unutar nje, paleći sol i kosti.

Čini se da je suzdržana, ali je jaka i mudra, znatiželjno promatra, skupljajući mješavinu vještina i znanja, tako da čim osjeti da dolazi njezin sudbinski trenutak, može se osloboditi.

Unatoč boli koja joj je nanijeta, ona je prihvatila sve tuđe frustracije i agresiju i nježno im ublažila napetost.

Pogrešno su shvatili i pogrešno su procijenili njezin krhki vanjski izgled, tako da će sada živjeti u žaljenju i čežnji za njenom tajanstvenom nazočnosti, još dugo, dugo nakon što ode.

Oni će se urlati s tugujućim bijesom, nadajući se da će grčeviti krikovi doći do nje, a ona će čuti njihove odjeke, ali nikad se neće vratiti.

Ona je znala da će grmljavina doći i privremeno će patiti zbog svoje odluke, ali je bila previše dugo potlačena.Uskoro će se preobraziti u usamljenog ratničkog vuka, s velikim blistavim očima – iako će njezin skromni Omega duh opstati.

Ona zna da je bila voljena i ona je voljela druge, ali također je trebala staviti sebe na prvo mjesto, rastegnuti svoje udove, otići u nepoznato i biti hrabra i ponosna.

Ona žudi za nježnom, nenapornom i očaravajućom ljubavi, tako da će lutati u blizini osvijetljenog oceana, gdje može rasplesti čvorove i iscijeliti se …

… i jednog dana, kao što je sigurno da će je nebesa zaštititi, ona će se pronaći.

elephantjournal/Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr 

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKljuč u antiknom stilu – Privjesak na dugom lančiću
Slijedeća objavaDuhovni odnos s partnerom
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.