ONLINE DARSHAN S PARAMAHAMSOM VISHWANANDOM 

HRVATSKA, BOSNA I HERCEGOVINA, SLOVENIJA, SRBIJA, SJEVERNA MAKEDONIJA, MOLDAVIJA, POLJSKA I RUMUNJSKA

Utorak, 15. rujna 2020.
18:00 sati

Nakon brojnih darshana uživo u Hrvatskoj Paramahamsa Vishwananda održao je do sada tri online državna darshana za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Sjevernu Makedoniju.

Mnogima virtualno iskustvo darshana nikako ne može zamijeniti iskustvo gledanja oči u oči s Paramahamsom Vishwanandom, ali u ovom vremenu brojnih izazova pružena nam je jedinstvena dragocjena prilika da iz udobnosti svoga doma primimo dar darshana.

Dojmove sudionika prvog online darshana za Hrvatsku 23.5. 2020. pročitajte na poveznici:

https://www.facebook.com/bhaktimarga.hrvatska/posts/2686217158329815?__tn__=-R

Sljedeći online darshan za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Srbiju, Sjevernu Makedoniju, Moldaviju, Poljsku i Rumunjsku održat će se 15. rujna 2020.

ONLINE DARSHAN

S obzirom na trenutnu situaciju u svijetu Paramahamsa Vishwananda odlučio je svima dati online darshane! Bez obzira gdje se nalazili u svijetu možete imati osobni susret s Učiteljem te iskusiti neograničenu ljubav i blagoslov Njegovog darshana.

ŠTO JE DARSHAN?

Darshan znači vidjeti i biti viđen od strane samog Božanskog. Imati to iskustvo s bogoostvarenim Učiteljem može vam pomoći da napredujete fizički, emocionalno i duhovno. Primanje darshana od potpuno spoznatog Učitelja koji živi u stalnom jedinstvu s Božanskim rijetka je i vrlo posebna dragocjenost koja se ne smije propustiti. Uz to je darshan Paramahamse Sri Swamija Vishwananade jedinstven jer On daje osobne blagoslove, gledanjem oči u oči.

Blagoslov darshana Paramahamse Vishwanande pomaže vam otvoriti srce kako biste iskusili istinsku bezuvjetnu ljubav, a svako iskustvo darshana jedinstveno je za vas.

Uobičajeno, njegovi darshani daju se osobno, ali budući da svijet ne može doći k Njemu, Paramahamsa Vishwananda pronašao je način da dođe do TEBE i daruje ti darshan upravo u tvom domu.

Iskoristite ovu izuzetnu priliku da se povežete s Njim i iskusite Njegove blagoslove!

Ovisno o zemlji u kojoj prebivate pogledajte datum ekskluzivnog online darshana za svoju zemlju i datume javnih online darshana (možete sudjelovati na jednom javnom darshanu mjesečno) na poveznici:

https://www.bhaktimarga.org/events/online-darshan-schedule-july-august-2020

Za više informacija o online darshanu za Hrvatsku:
https://www.facebook.com/events/222955455774710/

KONTAKT – HRVATSKA
Email: [email protected]

Jeevan