ROPSTVO

Proces oslobađanja čovječanstva i gradnje prijelaza iz doba požrtvovne poslušnosti (doba Riba) u nova vremena za koje težimo da budu obojana slobodom, ravnopravnošću, zajedništvom i prihvaćanjem, počinje uvijek unutar nas samih, a ono što nas uvijek drži u ropstvu je u svojoj bazi osjećaj straha.

Ako živimo život po principu ”treba se, mora se, to je tako, protiv toga se ništa ne može” u osjećaju bespomoćnosti, predajući svoju moć autoritetima za koje smatramo da znaju bolje što je za naše dobro, tada u pozadini često stoje neiscijeljene traume. S druge strane ako živimo život po principu da druge vidimo manje vrijednima od nas samih smatrajući da smo uvijek u pravu i da druge trebamo uvjeriti da razmišljaju kao i mi, tada također definitivno nosimo neiscijeljenu bol.

Stvaranje ravnopravnije društvene strukture što se tiče pitanja osobne moći je trenutno jako važno. A da bi do tu došli, ono što je bitno je zapitati se gdje svatko od nas još uvijek u svom životu upada u obrasce i dinamiku agresora i žrtve.

Nadalje, povijesno gledajući, tema ropstva i gospodara, dominirajućih i podčinjenih skupina u društvu nam nije ništa strano. Crna rasa, žene, osobe s drugim spolnim orijentacijama itd. itekako nam mogu poslužiti kao primjer. Na kraju krajeva, svi smo mogli tome svjedočiti gdje god smo naišli na izraženu patrijarhalno-hijerarhijsku strukturu.

Ako gledamo i dalje od toga, na duhovnoj razini ljudska vrsta je u svom samom početku pristala biti u ulozi robova vrsti Annunaki, koja je ljude iskorištavala kao radnu snagu. Na jednoj razini, unutar naše ljudske DNA stoji informacija o konformizmu kao poželjnom i nužnom obliku ponašanja.

Srećom, nova vremena se bude i mnogi ljudi počinju preispitivati svoju poziciju slijepe poslušnosti i življenja života odricajući se svoje osobne moći. Osjećaju da nešto ipak tu ”ne štima” i počinju se preispitivati bazne postavke društvenog života.

U ovim događajima pričamo o svemu navedenom, temu koju ćemo obraditi iz individualne i kolektivne perspektive u želji da doprinesemo ovom kolektivnom procesu oslobađanja i buđenja čovječanstva.

Kristina


Prije dva tjedna su me moji duhovni vodiči preusmjerili sa teme putovanja u prošle živote Egipta, Maja i Inka na temu ropstva. Dogodilo se neočekivano te mi je bilo jako naglašeno da je ova tema sada jako važna.

Iz tog razloga vam Kristina i ja pripremamo temu ropstva koju ćemo voditi u dva odvojena događaja.

Ovaj događaj kojeg sada čitate ćemo voditi 27.06. u 20h na našim Facebook stranicama (OVDJE) te je besplatan.

U prvom dijelu vas čeka bogato i zanimljivo izlaganje naše Kristine, a u drugom dijelu vas vodim u meditaciju i iscjeljivanje kolektiva čovječanstva. U ovom događaju ćemo na vama raditi iscjeljivanje sa našim anđelima, arhanđelima i vodićima te također na cijelom kolektivu čovječanstva na onaj način kako moji vodići budu odredili.

Imajte na umu da ropstvo nije samo ono što mislite da jest, već ropstvo se proteže kroz sve sfere našeg života poput ovisnosti o bilo čemu. Live video će se pojaviti u 20h i samo se priključite. Ako vam se ne pojavi u 20h osvježite našu Facebook stranicu dok se ne pojavi video.

Drugi događaj vodim 04.07. i za razliku od ovog on je namIjenjen osobnom iscjeljivanju i čišćenje teme ropstva. U tom događaju ćemo čistiti vaše polje, polje vaše obitelji, vaše prošle živote te vaš prvi duševni ugovor s kojim ste odlučili iskusiti iskustvo biti rob. Snimka događaja će vam ostati trajno te ćete je moći koristiti bilo kada i koliko god želite puta.

Drugi događaj se direktno veže na prvi te se za drugi događaj plaća kotizacija koju možete uplatiti na poveznici OVDJE.

Na toj istoj poveznici ćete pronaći sve informacije kako se uključiti. Ako nas još niste upoznali to možete na našoj službenoj stranici: https://alkemijazivota.com

Vedran