atma.hr – 45

Samo ulazak u theta stanje i bivanje u njemu iscjeljuje!

Stalni program koji se odvija u Theta Centru Zagreb i Rijeka privremeno je obustavljen uživo, ali nastavljamo preko programa Zoom video prijenosom. Svaki drugi dan od 19 do 20 sati!
Otvoreno je za svih koji žele meditirati u theta stanju za vlastito zdravlje, manifestiranje, opuštanje uma duha i tijela i sve druge benefite koje to stanje nosi.

Cijene su prilagođene novonastaloj situaciji, s 50% popusta:
Jednokratno: 20 kn (umjesto 40 kn)
Paket od 9 sudjelovanja: 130 kn (umjesto 260 kn)

Na meditaciji ćemo svaki dan napraviti spajanje grupe u theta stanje i međusobno povezivanje u jaču grupu. Zatim će voditelji napraviti neko iscjeljenje, čišćenje aure, otpuštanje strahova, šoka, traume, iscjeljivanje organa, jačanje imununološkog sustava ili što god bude aktualna tema.

Svatko se može pridružiti kad god želi, preko prijavnice na naslovnici ove stranice: www.thetacentar.com
Ovo je privremena grupa, dok traje korona situacija. Nakon završetka nastavit ćemo naša okupljanja uživo!

PROGRAM:
5 – 10 min uvod i opuštanje
10 – 15 min uvođenje u theta stanje
20 – 25 min u theta stanju i iscjeljenje/vježbe
10 – 15 min izlazak iz theta stanja

VODITELJI:
Voditelji su članovi Theta Centra: Nada Šegvić, Siniša Bošković, Sandra Sušanja, Irena Žemljić, Laura Kolić. Također mogući su i gosti: drugi praktičari i učitelji Theta iscjeljivanja.

atma.hr – 45

ZAŠTO SE UKLJUČITI U PROGRAM?

BENEFITI THETA STANJA:
– Smanjuje stres i anksioznost
– Postizanje stanja duboke opuštenosti i mentalne jasnoće
– Povećanje verbalnih sposobnosti i kvocijenta inteligencije IQ
– Poboljšanje motiviranosti u životu
– Potiče žive, jasne i spontane mentalne slike
– Razvija kreativnost
– Ublažava ili potpuno uklanja bolove
– Smanjuje visoki krvni tlak
– Uravnotežuje razinu hormona
– Usklađuje lijevu i desnu polutku mozga
– Ubrzava manifestacije
– Povećava intuitivnivne sposobonosti

Kako ovo ide:
Korak 1: Prijavite se preko prijavnice na stranici www.thetacentar.com za termin emitiranja. Za svaki termin je potrebna ponovna prijava. Nakon što prođe jedan termin otvorit ćemo prijave za idući.
Korak 2: Primit ćete automatski odgovor na email da ste prijavljeni i dobiti podatke za plaćanje. Molimo vas provedite plaćanje pravovremeno putem internet bankarstva.
Korak 3: Svi prijavljeni će između 18:30 i 18:45 na email dobiti link za praćenje emitiranja. Kliknete na link u 19:00h i počnite gledati emitiranje.

Napomena 1: za praćenje preko mobitela potrebno je instalirati aplikaciju Zoom, preko App store-a ili Google Play-a, ovisno koji pametni telefon imate. Za praćenje preko računala nije potrebna instalacija programa (link će se otvoriti u internet pregledniku, slično kao Youtube), ali preporučamo da instalirate Zoom jer će vam biti lakše. Možete ga preuzeti na ovom linku:
https://zoom.us/download

Napomena 2: ako kupite paket od 9 sudjelovanja, svejedno se trebate prijaviti za svaki susret. Samo prijavljeni će dobiti svaki put novi link za praćenje emitiranja. Ako se ne prijavite nećete pratiti emitiranje, ali vam uplata vrijedi za idući put.