Foto: Unsplash

Za sve Vas željne meditativnog iskustva iz udobnosti svojega doma, putem kojeg se možete istodobno opustiti i iscjeljivati svoje tijelo a pritom ne gubeći vrijeme na putovanje ni izlazak iz oaze svojega mira, osmišljena je opcija OnLine grupnih tretmana kroz vođene meditacije.
Svakog utorka ćete imati priliku posvetiti se sebi i svojim željama i shodno tome svom unutarnjem i vanjskom napretku.

atma.hr – 45

Svaki utorak nosit će novu temu, a vama je prepuštena sloboda odabira kojoj želite prisustvovati.

Isto tako, kako bi bili vremenski opušteniji termini su raspoređeni tokom čitavog dana(detalji prilikom prijave)

Nastavljamo s obradom tjelesnog sustava pa tako u nastavku slijedi plan
♥ 14.04. Otpuštanje toksina iz tjelesnog sustava
♥ 21.04. Čišćenje tijela od utjecaja duhanskog dima(aktivno i pasivno pušenje)
♥ 28.04. Ovisnost tijela o pretjeranom unosu šećera
♥ 05.05. Ovisnost tijela o pretjeranom unosu soli

Nakon prijave će vam biti dostavljena informativna poruka/mail o detaljima teme koja se obrađuje, zasebno za svaki tjedan. Ona će sadržavati kratak popis vjerovanja, programa i osjećaja koji podržavaju određeno stanje.

Na blag, nježan i zabavan način, kroz ovu lako prateću vođenu meditaciju zaranjati ćete u najdublje kuteve svoje podsvijesti. Iznositi ćete na svjetlo dana sve dugo nakupljano, zaboravljeno i potisnuto kako bi nježno rasvijetliti svaki kutak sebe i dopustili Božanskoj iskri u vašim srcima da plamti i prožima čitavu divotu vašeg bića.

Na kraju svake meditacije dovesti ćemo u ravnotežu i harmoniju sve Vaše čakre, fizičko tijelo i sva energetska tijela, hormone i auru, te otvoriti i potaknuti intuitivne centre da vam služe na najbolji i najuzvišeniji način i da ih s lakoćom možete koristiti u svakodnevnom životu.

Grupnom tretmanu je moguće prisustvovati u sjedećem ili ležećem položaju, ovisno o Vašim željama i mogućnostima.

Nikakvo predhodno znanje niti iskustvo nisu potrebni jer je tijek meditacije osmišljen tako da bude prilagođen svim razinama.

Donacije u inbox na upit, prilagođene novonastalim situacijama.

Ukoliko imate dodatnih prijedloga,molim Vas da me kontaktirate na dolje navedeni kontakt.
Molim Vas da uzmete u obzir da su vođene meditacije izričito grupni tretmani (bilo da ste prisutni OnLine ili osobno) i stoga se razlikuju od individualnih,prvenstveno po tome što se pred ostalim sudionicima ne iznose nikakve osobne stvari koje isplivaju tijekom grupnog rada.

atma.hr – 45

Zbog same tematike rada ovih,kao i idućih grupnih tretmana odnosno vođenih meditacija,molila bih Vas da se jedni prema drugima ponašamo obazrivo i ljubazno te da poštujemo privatnost prisutnih onako kako bismo željeli da drugi poštuju našu.

Prijave za grupni tretman, te sve ostale informacije vezane uz rad energetskih tehnika, održavanje narednih tretmana, radionica, vježbaonica, ThetaHealing i ostalih tečajeva te konzultacije i dogovor oko individualnih tretmana možete dobiti na:

kontakt telefon
Karmen Buneta
+385997553006

mail
[email protected]
[email protected]

facebook
https://www.facebook.com/karmen.buneta
https://m.facebook.com/TvornicaRadosti/?tsid=0.5158698231624876&source=results

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here