ONLINE predavanje: tema koja najviše utječe na to koliko će dijete dugoročno biti sretno i uspješno.

Predavanje “Kako poticati razvoj samopoštovanja i samopouzdanja djeteta”:
♦ važno je za svakog roditelja, stručnjaka u radu s djecom, bake, djedove, tetke, ujake, stričeve i druge osobe u kontaktu s djetetom
♦ sada 50% popusta: kao podršku djeci i svim građanima u ublažavanju financijskih poteškoća i drugih posljedica corona virusa poklanjamo Vam 50% popusta (sada je cijena predavanja 85kn).

Termin održavanja:
četvrtak 4.6.u 17.30 – 18:30

PRIJAVE
♦ do srijede 3.6. do 12 sati isključivo na e-mail: [email protected]

Molimo obvezno navesti:
♦ u predmetu e-maila naziv predavanja (dovoljno je skraćeno: SS)
♦ u mailu: ime, kontakt mobitel, da li ste roditelj/baka/skrbnik/ujak/tetka,…, te Vaša struka.
Hvala.

Nakon uplate rezervira se mjesto te na dan predavanja šalje Zoom link i šifra za uključivanje.

Dobrodošli.

Više o ONLINE tečaju:

samopoštovanje djeca 2Online PREDAVANJE važno za svakog RODITELJA, odgojitelja i učitelja, bake i djedove, tetke, ujake te svakog tko je u kontaktu s djecom!

Tema:
Kako poticati samopoštovanje i samopouzdanje djeteta?
Samopoštovanje ili slika o sebi je percepcija naše vrijednosti kao osobe, a imati visoko i zdravo samopoštovanje znači voljeti i prihvaćati sebe onakvi kakvi jesmo. To je jedna od najbitnijih stvari koje možemo dati svojoj djeci, a upravo djetetu najbliže osobe, a posebice roditelji i odgajatelji imaju najznačajnu ulogu u nastanku pozitivne slike o sebi kod djeteta.

Ova izuzetno važna tema korisna je za svakog roditelja, odgojitelja i učitelja, bake i djedove, tetke, ujake te svakog tko je u kontaktu s djecom!
Samopoštovanje utječe na to kako se dijete i odrasla osoba osjeća u svojoj koži i koliko će sretan i uspješan život živjeti!

Djeca i mladi visokog samopoštovanja lakše pronalaze nove prijatelje, snalaze se u stresnim situacijama jer imaju povjerenja u sebe i svoje sposobnosti te je veća vjerojatnost da će biti uspješniji u životu. S druge strane, djeca i mladi niskog samopoštovanja u pravilu lošije odgovaraju na stres u vrtiću i školi i teško se zbližavaju sa vršnjacima, češće imaju loše ocjene te su većeg rizika od razvoja depresije, aksioznosti, samo-ozljeđivanja i drugih problema dok odrastaju.

Samopoštovanje se polako gradi već od prvih mjeseci djetetova života. Stvarno vidjeti dijete, pustiti ga da proba nešto samo, nasmijati mu se i pokazati ponos samo su neke od stvari kojima gradimo dječje samopoštovanje.

Predavanje će pojasniti razliku između samopouzdanja i samopoštovanja i koliko je važno razvijati oboje i kako to činiti!
Čut ćemo kakva pohvala može kod djeteta poticati ovisnost o drugima, spremnost na pokoravanje drugoj djeci i osjećaj manje vrijednosti, a kakva pohvala i priznanje zbilja jača samopoštovanje djeteta i gradi čvrste temelje za cijeli budući život – budućnost sretnog i uspješnog djeteta i odrasle osobe.

Na predavanju ćete imati priliku naučiti jednostavne, VRLO KONKRETNE odmah primjenjive načine kojima našoj djeci osiguravamo jednu od najbitnijih podloga za mnogobrojne aspekte njihovog života i gradimo čvrste temelje za cijeli budući život – budućnost sretnog i uspješnog djeteta i odrasle osobe.

Gdje:
ONLINE, preko Zooma
♦ za sve roditelje, ujake, tetke, bake, djedove, druge članove obitelji,
♦ također za stručnjake koji rade s djecom
Jedini uvjet je da razumijete hrvatski jezik, nije bitno odakle ste.

Kada:
04.06.2020. četvrtak, 17:30 – 18:30 , online

Predavačica:
Gordana GaleticGordana Galetić, magistra socijalne pedagogije, psihoterapeutkinja i edukatorica.
Preko 20 godina radi s djecom i roditeljima, provodi bračna svajetovanja, a među prvima u Hrvatskoj je pokrenula programe za rani razvoj djece i sretno roditeljstvo (dio 2003.g, a cjeloviti program od 2006.g.). Educira stručnjake iz Hrvatske i inozemstva za rad s djecom i roditeljima.
Direktorica je Centra za osobni i profesionalni razvoj “Sreća”.
Urednica je i koautorica knjige Sretno djetinjstvo”- priručnik razvojnih igara i knjige “Naša poticajna obitelj”, te autorica nekoliko programa priznatih u zemlji i inozemstvu.

Možete ju pratiti na:
InstagramuYouTubeFacebooku

Više info o novoj knjizi ovdje.

Organizator:
Centar za osobni i profesionalni razvoj “Sreća”
https://www.facebook.com/CentarSreca/
www.centarsreca.hr

Vaše ulaganje:
85 kn po osobi

Prijave:
– obvezne na [email protected]

Obvezno navesti:
♦ u predmetu maila naziv predavanja
♦ u mailu: ime, kontakt mobitel, da li ste roditelj/baka/ujak,…, struka.
Hvala.


Stručnjake koji rade s djecom pozivamo da prouče i seminar za stručnjake koji se uz sufinanciranje ove godine iznimno odvija po puno povoljnijoj cijeni!

EDUKACIJA iz tehnika integrativne ekspresivne metode LJUP (tehnike art terapije, terapije plesom i pokretom i psihodrame):
29.5. 2020.g. od 16 sati; više na linku i ovdje.
(gledati seminar koji se pomjerio na 29.5.-5.6. u trajanju u prosjeku svaki drugi dan oko 2 sata
Napomena: online je te je podijeljen na nekoliko dana)

Centar za osobni i profesionalni razvoj “Sreća”
Bartolovo 10, 51000 Rijeka
www.centarsreca.hr
Facebook stranice i grupa:
www.facebook.com/CentarSreca
https://www.facebook.com/groups/LJUBAVuPOKRETU
https://www.facebook.com/bracnosavjetovanje
Kontakt e-mail: [email protected]
Mobitel: 00 385 95 959 5150