ONLINE predavanje o ljubavi prema sebi od indijske Theta iscjeljiteljice i trenerice sreće Janki Vyas Ravani iz Mumbaija (BOMBAY).

Predavanje je na engleskom, uz prijevod.

TERMIN: 29.09.2021. od 18 – 20 sati po hrvatskom vremenu

PRIJEVOD: Prijevod na hrvatski je osiguran
Janki je osnivačica “Kuće sreće” (House of Happiness), holističkog centra koji djeluje kao mjesto iscjeljivanja i treninga za ljude koji žele napredovati u svom poslu i karijeri, koji se žele riješiti depresije, koji žele mir i usklađenost sa svojim partnerom, kvalitetniji život…
Kratko rečeno Janki je promotorica sreće i dobitnica ovogodišnje prestižne svjetske nagrade “51 najfamozniji globalni lider sreće”
Na predavanju u srijedu 29.09.2021. Janki će pričati o važnosti SELF LOVE – odnosno LJUBAVI PREMA SEBI, i kako se to odnosi prema našem životu na Zemlji u globalu i kakve posljedice (karmu) to ostavlja na naš svakodnevni život (pozitivnu i negativnu).

Osnivačica Theta iscjeljivanja Vianna Stibal više puta je naglasila da su jedne od najvažnijih lekcija na Zemlji za nas ljude naučiti:
1. Voljeti sebe
2. Cijeniti sebe
3. Poštovati sebe

Kada to naučimo možemo napokon biti autentični i zaista ispuniti svoju svrhu i biti sretni.
Ovo predavanje će biti o prvom i vjerojatno najvažnijem dijelu, a to je voljeti sebe.
Janki će predstavit način razmišljanja i osjećanja koji će vam otvoriti novi pogled na sebe i kako se voljeti. Pojasnit će i metode kako aktivno voljeti sebe u svakodnevnom životu i što možete napraviti kako biste pokazali sebi da se volite i da to zaista i osjetite!

Janki Vyas RavaniJanki je inspirativna govornica, koja je potakla mnoge ljude da promijene i poboljšaju svoj život! Dođite i upoznajte osobu koja vam može proširiti vidike!

CIJENA:
Za sudjelovanje na predavanju potrebno je uplatiti 7€ odnosno 50 kn. Moguće je uplatiti preko bankovnog računa ili paypal-a. Podatke za uplatu dobit ćete nakon ispunjavanja prijavnice.

PRIJAVA:
Prijave za Hrvatsku vodi Theta Centar. Obavezna je prijava preko donje prijavnice. Prijavljeni će dobiti link ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice. Predavanje se održava preko programa Zoom.

http://www.thetacentar.com/2021/09/online-predavanje-ljubav-prema-sebi/