Želite ostvariti duboku povezanost s vašim djetetom, te znati prepoznati njegove razvojne potrebe?
Voljeli biste naučiti kako se kvalitetnije nositi s dječjim burnim emocionalnim stanjima? Neposlušnost vašeg djeteta vas izbacuje iz takta? Niste sigurni kada i kako djetetu postaviti granicu?

Roditeljstvo nije jednostavan posao! Prelijep je, ispunjavajuć i uzbudljiv, a istovremeno težak, repetitivan i naporan. Svakodnevno smo izloženi savjetima koji nam govore kakvi bi roditelji trebali biti, te na koji bi način trebali odgajati našu djecu.

Cilj programa e-Roditeljstvo 0-6 nije pružiti recepturu za uspješno roditeljstvo, već nas dovesti do uvida i spoznaja, koji će nas odvesti do odgovora na nama važna pitanja. Ne postoji “pravi” način podizanja djeteta, samo način koji je pravi za nas i naše dijete; pridružite nam se ukoliko ga želite otkriti!

Program e-Roditeljstvo 0-6 traje godinu dana, te se sastoji od:
– 30 sati video predavanja Tomislava Kuljiša, koja prate kronološke faze dječjeg razvoja, a podijeljena su u 5 razvojnih cjelina.
– 5 iskustvenih on-line radionica s Ivanom Lipak
Prva radionica planirana je za 28.9., a ostale radionice održat će se srijedama u poslijepodnevnim satima (4 srijede za redom)
Kotizacija za program iznosi 2100 kuna (za jednu osobu), to jest 3200 kuna za roditeljski par.

Više o programu možete saznati ovdje: https://ipd-center.eu/programi/cpr/…
Program možete upisati ovdje: https://ipd-center.eu/programi/cpr/…
Za sva pitanja i dodatne informacije pišite nam na [email protected] ili [email protected]

Veselimo se skorim virtualnim druženjima!