Anima je podsvjesna žena u muškarca u koju se zaljubljuje, dok je Animus podsvjesni muškarac u ženi u koju se zaljubljuje.

Kakvi ste u odnosu i što suprotni spol misli o vama, te u što ste zaljubljujete, možete saznati na ovoj radionici kroz precizna učenja indijske astrologije i Jungove psihoterapije i njegovo shvaćanje odnosa.

Ova duboka znanja mogu vam otkriti kako i zašto ulazite u krive predodžbe zaboravljajući da ne možete stvoriti odnos bez ovih znanja, odnosno ostat ćete na površini na kojoj ste u nemilosti procesa koji će vas kat-tad dočekati da se s njim morate suočiti.

Radionica se sastoji od teoretskog djela na kojem se upoznajemo s osnovama Anime i Animusa, a onda kroz jyotish i Jungovu praksu otkrivamo i radimo na osobnom aspektu vaše projekcije i pogrešaka koje radite u odnosu.

Online 11.9.2021.
Subota od 12:30

Cijena je 300kn.
info: [email protected], M:098 767 428

Voditelj: Nikola Žuvela. Završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij. Napisao je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 23 godina radi konzultacije i terapije, dok se temom odnosa bavi zadnjih 29 godina kroz Jungovu psihoterapiju, te objavljivanjem članaka na temu odnosa.

Facebook event