Naučite kako keirati radni prostor koji potiče vaš poslovni uspjeh. Primijenite jednostavne, ali moćne feng shui principe.

***RADIONICA KOJU SMO NAJAVLJIVALI NAPOKON JE SPREMNA!***

Želite li pokrenuti ili promijeniti posao? Ili pak imate osjećaj da vam u sadašnjem poslu zapinje, da se vrtite u krug i ne uspjevate postati uspješni koliko biste željeli?

U ovoj ćete radionici dobiti svestrane feng shui upute koje su već mnogima pomogle kreirati rast poslovnog uspjeha. Radionica će vam ta znanja prenijeti na jednostavan i lako razumljiv način.

Sigurni smo da će primjena feng shuia i vama donijeti puno ugodnih iznenađenja!

Najčešće o napredovanju u poslu razmišljamo na praktične svjetovne načine. No svi imamo iskustvo da nam je najveće promjene u životu donijelo naše mijenjanje iznutra ili pak promjena energije našeg okoliša.

Feng shui je drevna znanost i umjetnost porijeklom iz drevne Kine, koja će vam pomoći upravo u tome da se promijeni vaš unutarnji osjećaj i energija vaše okoline. Feng shui utječe na vašu podsvijest, a podsvijest ima najsnažniji utjecaj na događaje u vašem životu. A najbolje je što smjer te promjene putem feng shuia kreirate sami!

Ova će vam radionica pomoći da se osjećate jasnije i sigurnije i da svjesno stvarate energiju svog budućeg poslovnog uspjeha. 

Bit će posebno korisna za vas koji imate osjećaj da ste već sve pokušali, ali stvari se ne pomiču s mjesta. Vrijeme je za nov i drugačiji pristup – vrijeme je da otkrijete feng shui i pretvorite svoj prostor u najvećeg saveznika!

Vrijeme je za uspjeh i radost u poslu!

Unesite male promjene u svoj radni i stambeni prostor i promatrajte kako se one pozitivno odražavaju u vašem poslovnom životu!

Ova je radionica savršena za vas ako
  • imate namjeru pokrenuti vlastiti posao
  • želite poboljšati prihode od sadašnjeg posla ili privući više klijenata
  • u potrazi ste za poslom
  • želite promjenu na poslovnom planu, ali ne znate kako je ostvariti
  • ponavljaju vam se stalno slični obrasci na radnom mjestu
  • želite popraviti međuljudske odnose u tvrtci ili sa suradnicima
  • potrebno vam je više samopouzdanja u poslu
  • želite se osjećati zadovoljnije i sretnije

Promjena na bolje je uvijek moguća! Možda je upravo ova radionica odgovor na vaše potrebe.


Vaša voditeljica radionice

 

SANJA PLAVLJANIC SIROLA


SANJA PLAVLJANIĆ-ŠIROLA

Moje ime je Sanja Plavljanić-Širola, voditeljica sam radionica i autorica knjiga koje pomažu ljudima da budu sretniji i žive na vlastiti način.

Moje prvobitno zanimanje bilo je arhitektura, kojom sam se bavila punih 20 godina, vodeći svoj projektni ured. No uporedo s tim sam se obrazovala za jedan sasvim drugačiji poziv. I tako su me 2008. godine zov duše i jedna čarobna knjiga potakli da potpuno promijenim zanimanje i osnujem Centar SRETAN DAN.

Upalila se iskra u mojim očima i život je dobio potpuno novu dimenziju. Od tada uživam pomažući drugima da pronađu istinskog sebe i ostvare svoje želje.

Kroz radionice Centra SRETAN DAN prošlo je već više od 1.500 zadovoljnih polaznika.

Diplomirani sam integrativni terapeut, završila sam i 5-godišnju Feng shui akademiju (i još mnoge edukacije u Hrvatskoj i svijetu) pa sva ta znanja primjenjujem u svom životu i radu.

Jako je važno da osvijestite da prostor u kojem živite izuzetno snažno utječe na vas. Vaš prostor treba podržavati vaše želje i snove! Kako to postići uči nas feng shui, a u ovoj će vam radionici tajne feng shuia pomoći da u svom životu kreirate više uspjeha i radosti u svom poslovnom životu.

Ova sam znanja primijenila i u vlastitom poslu i tvrtkama svojih klijenata i uvjerila se u njihovo snažno djelovanje!

Kroz ovu ćete radionicu dobiti sažetak svih savjeta vezanih uz temu posla, onako kako sam to učila na Feng shui akademiji i kako sam iskusila primjenjujući na sebi i svojim klijentima.

A sjajna vijest je da ćete sve ovo moći učiti u udobnosti svojeg doma, u vlastitom tempu.
Također ćete dobiti i pisanu skriptu!

Vrijeme je da pokrenete novo poglavlje u svom poslu i karijeri!