Ova radionica se bavi mitovima u koje se zaljubljujete i ponašate se unutar njih, a da ih niste svjesni iako oni kreiraju kako će vaša veza završiti.

Primjerice, bajka o Pepeljugi govori o tome kako se žrtvujete cijeli život i živite njenu noćnu moru u kojoj iščekujete muškarca spasitelja, te kada se to ne dogodi krivite život i upadate u obrazac onesposobljavanja za život. S druge strane, priča o Kralju lavova govori o očekivanju svojeg princa od kojeg nesvjesno očekujete promjenu a da toga niste svjesni, kasnije se razočarate a da niste svjesni svojeg temeljnog mita koji vas je pokretao u samoj vezi. Arhetipovi utječu na same veze a da toga niste svjesni, zato je toliki broj veza koje ne završe onako kako ste očekivali. Promatranjem ovih mitova možete sebi uvelike pomoći da ne upadnete u ove zamke.

Na radionici ćemo se baviti kako izaći iz tog obrasca i kako se suočiti, kao i s ostalim mitološkim obrascima.

Voditelj: Nikola Žuvela, završio doktorski studij, autor sedam knjiga. Od 1991. godine se bavi Jungom, te istočnom psihologijom, jyotishem, meditacijom, jogom, te 20 godina jyotish konzultacijama i individualnim savjetovanjima u odnosima. Napisao sam sedam knjiga o odnosima.

Info:[email protected]
M: 098767428

Subota 10.4.2021. od 11 sati

Facebook event