Foto: unsplash.com

Subota 26.06.2021.

Ako bismo objasnili transgeneracijska nasljeđa ili arhetipove, mogli bismo ih objasniti jednostavnom vezom: kontrolor i ovisnik. Jedan i drugi se toliko privlače i toliko su međuovisni da je od njih sačinjena većina odnosa. Današnja psihoterapija smatra da je takvih 95 posto odnosa.

Ovi parovi započinju odnos s puno euforije i strasti. To su jako seksualno nabijene veze, a onda se one pretvore u borbu za dominaciju. Takav odnos, kao i velika većina odnosa, vodi prekidu veze. Mnogi ne vide da je ona transgeneracijski i obiteljski potpuno programirana. Dakle, stvara se intenzivna opsesivna veza koja dovodi do izdaje, odbijanja i napuštanja, što je bit života ovisnika. Na ovoj radionici ćemo se baviti kako kreirate odnose na ovom modelu, te kako postajete ovisni o tom odnosu koji je usmjeren protiv stvarne veze. Koji ste tip, od koga nasljeđujete taj obrazac i kako ga koristite tema je ove radionice.

Info i prijava: [email protected]

Cijena: 300kn

Voditelj: Nikola Žuvela. Završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij. Napisao je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 20 godina radi jyotish konzultacije i terapije, dok se temom odnosa bavi zadnjih 29 godina kroz Jungovu psihoterapiju, te objavljivanjem članaka i sedam knjiga.

facebook mali