Priča o čovječanstvu od izvanzemaljskih civilizacija i predatlantidskih kultura do današnjice

Porijeklo života seže mnogo dalje u vremenu nego što više ili manje poznata poglavlja o povijesti čovječanstva kažu. Naše avanture počinju izvan granica ovog planeta i vode nas kroz zvjezdana carstva, galaktičke federacije, izvanzemaljske vrste i civilizacije Atlantide, Lemurije, Mu i onih koje tek počinjemo otkrivati.

Različita poglavlja povijesti čovječanstva na Zemlji počinju s neprekidnim nizom izvanzemaljskih kolonija koje su ostavile svoje teritorijalne i kulturne utjecaje na planetu. U tim povijesnim zapisima leže mnogi odgovori na pitanja koja si često postavljamo o tome tko smo, odakle dolazimo i kako smo se razvili u bića kakva smo danas.

U ovom seminaru, koji ima tri stupnja, krenut ćete na povijesno putovanje kroz promjenljivu sreću ljudske povijesti, stalnog vraćanja u ravotežu Sila koje su u to uključene, stvaranje novih savezništava između ljudi i božanstava i porijeklo različitih evolucijskih struktura ljudskog sjemena na Zemlji, onako kako nam kazuju damanhurska istraživanja.

Svemir je mnogo stariji nego što piše u našim knjigama povijesti i razumijevanje te priče daje nam pristup uspavanim memorijama i znanju unutar nas, što je temeljno ako želimo svjesno proširiti i dovršiti evolucijski projekt unutarnjeg buđenja u kojem danas kao ljudska vrsta svi mi sudjelujemo svjesno ili nesvjesno.

1. stupanj
Izvanzemaljske civilizacije i predatlantidska povijest: Da bi ispravno ispričali priču o našoj vrsti moramo početi od početka: zvjezdanih carstava, galaktičkih federacija i izvanzemaljskih vrsta s kojima smo ukrstili puteve. Od tog povijesnog temelja krećemo dalje u vremenu tražeći odgovore na pitanja: kako je ovaj planet bio koloniziran i od koga? Koje tehnologije smo naslijedili od naših predaka i saveznika? Koja je uloga ljudi?

2. stupanj
Povijest Atlantide: Još se u staroj Grčkoj pričala priča o utopijskom otoku bogatom duhovnim i znanstvenim svijetom čiji tragovi vode u nemjerljivi period vremena. Otada je svaka važnija kultura tražila znakove ove visoko razvijene civilizacije. Što ako je Atlantida stvarno postojala i mi čujemo samo njene odjeke jer se trenutačno nalazi na drugoj vremenskoj grani? Kroz istraživanje, ekskluzivne slike i priče o neobičnim iskustvima otkriti ćete sjećanja i znanja ove drevne kulture.
Preduvjet: Drevne civilizacije čovječanstva, 1.stupanj

3. stupanj
Od Atlantide do suvremenog doba – Evolucijski projekt čovječanstva: Kakva je korist od prekapanja velikih misterija ako ne ponovno osvajanje znanja i ponovno buđenje razumijevanja velikog evolucijskog projekta planiranog za čovječanstvo? Kroz razumijevanje naše kolektivne povijesti i razvijanja naših osobnih moći možemo ponovno složili komadiće neophodne da izgradimo novu, svjesnu i stvarnu civilizaciju koju neumorno tražimo.

Preduvjet: Drevne civilizacije čovječanstva, 2.stupanj
________________________________________
Prvi stupanj se održava 06. i 07. 03. 2021.
Prijevod s talijanskog jezika je osiguran.
PROMOTIVNA CIJENA SEMINARA iznosi 750,00 kn / 100 eur umjesto dosadašnjih 890,00 kn.
Za prijavu na seminar potrebno je uplatiti iznos od 750,00 kn na naš IBAN: HR2024020061100411609 sa Svrhom: seminar Atlantida
Prijave su obavezne na 0038595/9016-883 ili [email protected] do 04.03.2021.
________________________________________
Voditelj seminara: Crotalo Sezamo
Crótalo Sésamo (Alessandro Zattoni) rođen u Torinu 1970. godine. Prvi kontakt s Damanhurom ostvario je sa 18 godina zahvaljujući interesu za prirodnu medicinu i paranormalne aktivnosti. Nedugo zatim priključio se životu u damanhurskoj zajednici u kojoj i danas živi.
Specijalizirao se na području duhovnog iscjeljivanja i drevnih civilizacija te je instruktor mnogih seminara među kojima su: astralno putovanje, istraživanje prošlih života, unutarnja harmonizacija, selfička tehnologija, kontakt sa biljnim svijetom i dr. Osnovao je damanhurske Škole Misterija koje privlače duhovne tragače iz cijeloga svijeta koje osim u Damanhuru podučava i u mnogim zemljama Europe te u US, Kanadi, Australiji, Mexicu, Brazilu, Egiptu, Argentini.

Link na stranicu – događaj –
https://damanhurhrvatska.org/dogadjaji/2021/03/vikend-seminar-drevne-civilizacije-i-atlantida-1-07-i-08-03-2020-2/

Link na facebook – događaj –
https://fb.me/e/3p29OsZzI