Seminar je namijenjen je svima koji žele raditi sa Tibetanskim zvučnim zdjelama na sebi i na svojim bližnjima kako bi poboljšali zdravlje, kvalitetu života i proširili svijest.

SVE ŠTO JE ŽIVO VIBRIRA I SVAKA VIBRACIJA JE ZVUK

Zvukoterapija

je vibraciona terapija koja koristi određene frekvencije, kako bi putem zakona rezonancije utjecala na svaku stanicu u tijelu i čitavom našem biću. Svaka naša stanica, tkivo i organ imaju svoj osnovni ton.Ako se njihova optimalna frekvencija naruši,uticajem iznutra i izvana možemo ih ponovno ugoditi i vratiti im njihovu savršenu intonaciju.

Pioniri zvukoterapije nastoje znanje o iscjeliteljskoj moći zvuka proširiti među populacijom svih generacija, prvenstveno zbog izvanrednog utjecaja na ljudsko zdravlje i ostalih dobrobiti koje nam ona daje..

Tibetanske zdjele

su napravljene od sedam vrsta metala koji korespondiraju sa sedam planeta sunčevog sustava (zlato, srebro kositar, bakar, željezo, živa, olovo). Njihova starost varira te kod njih vrijedi pravilo : „što starije to bolje”. Ručno su kovane u posebnim uvjetima proizvodnje. Imaju vrlo ugodnu i bogatu mješavinu zvuka, te osim osnovnog tona imaju i specifične akustičke karakteristike ,tj. proizvode veliki broj alikvotnih tonova. Jednim udarcem palice možemo proizvesti zvuk koji može trajati i do nekoliko minuta. Različite veličine zdjela imaju i različite funkcije, a harmonijski skladno ugođen set zdjela idealan je za zvukoterapiju.

Teme seminara su:

♦ djelovanje zvuka
♦ povijest i sastav zdjela
♦ utjecaj na okolinu
♦ načini korištenja zdjela
♦ kombiniranje prema dijelovima tijela
♦ fiziologija tijela

Praktični rad sa zdjelama:

♦ energetsko spajanje sa instrumentom
♦ uspostavljanje dijagnoze
♦ polaganje zdjela direktno na tijelo i oko njega
♦ zvučna masaža po meridijanima
♦ korištenje kristala kao pojačivača iscjeljenja
♦ kako očistiti prostor sa zdjelom
♦ terapija sa jednom i tri zdjele

Link za YT najavu seminara: https://youtu.be/TiQ23wUVK74

Online seminar se sastoji od sedam lekcija sa pisanim tekstovima i video prilozima koji sadrže objašnjenja, praktičan rad  i meditacije. Uključene su i online konzultacije u trajanju od jednog sata po završenom programu.

Biografija:

Ivana Novačić je Akademski muzičar/solo-pjevačica i prof.glazbene kulture.
Diplomirani je zvukoterapeut D.ST. Educirala se na Institutu za Zvukoterapiju U.K.,
Radi sa instrumentima: tibetanskim zdjelama, kristalnim zdjelama, gongom, indijanskim bubnjem, harmonijskim vilicama i glasom.
Organizira predavanja, radionice i edukativne tečajeve o zvukoterapiji.  Autor je knjige “Zaljubi se u svoj život” priručnika savjeta, vježbi, tehnika i zvukova za unutarnje putovanje i Mandala vorteks energetskih kartica. Član je „Hrvatskog društva glazbenih umjetnika”,”Hrvatskog društva orkestralnih i komornih umjetnika” i „Brittish Complementary Medicine Association”.

Cijena ONLINE seminara: 900 kn

***Seminaru možete pristupiti na web stranici: www.ivananovacic.com

mob 091 9713 156
email: [email protected]

„The medicine of the future is sound” ~ Edgar Cayce

TIBETANSKE ZDJELE MOJE