Dvanaesta kuća je u astrologiji povezana s karmom. Ako ste, primjerice, Strijelac na ascendentu prošlost vam je povezana sa znakom Škorpiona i moguće da ste bili znanstvenik, psiholog, kriminalac ili možda istražitelj.

Često mi postavljaju pitanja vezana uz prošlost jer svi ponekad imamo osjećaj kao da smo neke situacije već prošli. To nas zna jako zbuniti, a astrologija nam može pomoći pojasniti te događaje, kaže Dunja Fućak, profesionalna astrologinja s više od 25 godina iskustva, koja trenutno živi u Hrvatskoj, ali ima klijente iz cijeloga svijeta. Savjetuje pojedince i tvrtke, od 2007. vodi i astro školu, a povremeno i seminare iz raznih područja astrologije.

Značenje dvanaeste kuće

Razumijevanje horoskopa može nam dati odgovore koje tražimo vezano uz svoju karmu, kao i tko smo bili u prošlom životu. Već ako znate koji je vaš ascendent, odnosno podznak, možete vidjeti nagovještaje prošlog života. Naime, dvanaesta kuća je u astrologiji povezana s karmom. Ako ste, primjerice, Strijelac na ascendentu prošlost vam je povezana sa znakom Škorpiona i moguće da ste bili znanstvenik, psiholog, kriminalac ili možda istražitelj. Ako ste na ascendentu Lav, vaši prošli životi povezani su sa znakom Raka i vaša karma je nadvladati svoje strahove od napuštanja, ili ako ste u podznaku Blizanac, prošli život je povezan sa znakom Bika i karma vam je izbjeći krutost, hedonizam, te vam je u svakom slučaju prošlost povezana s bogatstvom, umjetnošću.

Osim dvanaeste kuće ima i drugih bitnih čimbenika (Saturn, prenatalna eklipsa, Mjesečevi čvorovi…), koje ćemo analizirati na skorašnjem ljetnom online tečaju “Karma – životne lekcije”, što će se počevši od 7. srpnja 2021. održavati svake srijede u 19 sati. Rijetko tko pita što mi donosi budući život, ali i to ćemo vidjeti  kroz natalni horoskop, napominje astrologinja Dunja Fućak.

Mjesečevi čvorovi

Kakvu karmu imamo? Što trebamo naučiti? Tko smo bili u prošlom životu? Kad smo zadnji put živjeli? Kako možemo iskoristiti svoja dosadašnja iskustva da bismo ispunili svoju karmu? Imamo li karmu s članovima obitelji ili s partnerom, sve su to pitanja na koja će odgovore dobiti polaznici tečaja.

Online tečaj “Karmička astrologija”

Tečaj će trajati dva mjeseca, ukupno je to 16 sati predavanja.

Tečaj pruža uvid u probleme i moguće načine kako ih prevladati, razumijevanje zašto se nešto zbiva i kako ono što se događa doprinosi razvoju duše, a može pomoći i u otkrivanju svrhe životnog puta. Korištenjem sjevernog i južnog Mjesečevog čvora saznajemo više o prošlim životima kako bismo u ovom životu mogli nastaviti svoj rast. Ovaj tečaj u potpunosti je posvećen karmičkoj astrologiji koja se usredotočuje na evolucijski put duše i karmičke obrasce razvijene u prošlim životima, a koje je potrebno prevladati. Tijekom tečaja radit ćemo na našoj dvanaestoj kući, Saturnu, Mjesečevim čvorovima, prenatalnim eklipsama, Kironu i još nekim temama.

Polaznici će naučiti kako se radi karmička analiza uz pomoć natalne karte, otkrivanje prošlih života, kako odrediti svrhu i put duše, sjećanje na prošle živote kroz astrologiju. Za sudjelovanje na tečaju potreban vam je internet, a nakon svakog predavanja dobit ćete snimku i skriptu. U slučaju da ne možete prisustvovati predavanju, snimku šaljem na vaš e-mail, kaže astrologinja Dunja Fućak.

Seminar je namijenjen osobama koje znaju osnove astrologije i onima koji žele usavršiti svoje znanje iz područja karmičke astrologije.

Datum: 7.7. do 31.8.2021.

Vrijeme: 19.00 – 20.30

Predavač: Dunja Fućak

Želite li ovu radionicu pokloniti nekom drugom? Slobodno se prijavite i na mail ćemo vam poslati upute.

Više informacija i prijava mailom na [email protected] ili pozivom na 098351645.

Astrološke prognoze svakoga dana možete pratiti na lifestyle magazinu Ceresa.hr  

Najava radionica

Tijekom godine održavaju se i jednodnevne online radionice.

21. lipanj- Što je ljetni solsticij i zašto se zapravo slavi?

Rujan – Eris

Listopad – Pluton u Vodenjaku

Studeni – Retrogradna Venera u Jarcu – za kraj 2021. čeka nas retrogradna Venera u Jarcu.

Prosinac – Ususret 2022. – što su nam pripremile planete u novoj godini?

2022.

Siječanj – Pomrčine (eklipse) u Biku i Škorpionu 2022.

Veljača – Eros i Psiha

Ožujak – Anđeli i astrologija

Travanj – Jupiter u Ovnu