Theta Centar organizira inovativni tečaj naše drage prijateljice i kolegice theta praktičarke iz Indije, Janki Vyas Ravani, koja će održati tečaj Ho’oponopono tehnike i naučiti polaznike kako da ju koriste još dublje, kroz THETA STANJE UMA.

Tehnika Ho’oponopono je kratka i jednostavna drevna havajska praksa pomirenja i opraštanja. Ponajviše se koristi se za razrješavanje konflikata među ljudima i kad je osoba u konfliktu sama sa sobom za čišćenje podsvijesti . U svojoj srži sadrži 3 ideje:
• Preuzmi 100% odgovornosti za svoj dio za sve što je u svom životu
• Čisti i otpuštaj
• Nema očekivanja

Osnova rada je korištenje 4 kratke rečenice “Žao mi je”, “Oprosti mi” , “Volim te”, “Hvala ti”. Postoji i proširenje metode na moderni način s petom rečenicom i načinom kako se ona upotrebljava, što će Janki svima objasniti na tečaju.
Janki vjeruje da je ova praksa jedna od najlakših i najbržih načina pomoću koje se može odmah početi živjeti ljubav prema sebi i prema drugima. Počinjemo tako što PREPOZNAMO: Ako nešto postoji u našem životu onda smo mi to nekako stvorili. Nekako, negdje, nekad, svjesno ili nesvjesno. A ako smo mi to stvorili, onda možemo to i odstvoriti i stvoriti nešto drugo.
Nakon što nauči polaznike osnove Ho’oponopono tehnike Janki će pokazati upotrebu te metode u theta stanju, što značajno produbljuje i proširuje mogućnosti koje možemo s thetom postići!

janki i pasJanki je osnivačica “Kuće sreće” (House of Happiness), holističkog centra koji djeluje kao mjesto iscjeljivanja i treninga za ljude koji žele napredovati u svom poslu i karijeri, koji se žele riješiti depresije, koji žele mir i usklađenost sa svojim partnerom, kvalitetniji život…
Kratko rečeno Janki je promotorica sreće i dobitnica prestižne svjetske nagrade “51 najfamozniji globalni lider sreće”

TERMIN: 08.10.2021. od 18 – 21 sat po hrvatskom vremenu

PRIJEVOD: Prijevod na hrvatski je osiguran

CIJENA:
Cijena tečaja je 200 kn.
Moguće je uplatiti preko bankovnog računa ili paypal-a. Podatke za uplatu dobit ćete nakon ispunjavanja prijavnice.

PRIJAVA:
Prijave za Hrvatsku vodi Theta Centar. Obavezna je prijava preko donje prijavnice. Prijavljeni će dobiti link ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice. Predavanje se održava preko programa Zoom.

LINK NA PRIJAVNICU:
http://www.thetacentar.com/prijava-za-online-tecaj-theta-hopo/